5 miljoenste opdracht

Persbericht
Emmen, 8-12-2016
XpressionManager bereikt grote mijlpaal: 5 miljoen orders

XpressionLabs heeft een grote mijlpaal bereikt. In haar applicatie XpressionManager passeerde vorige week de vijf miljoenste order. Sinds de lancering van XpressionManager eind 2009 zijn er gemiddeld één miljoen orders per jaar gedaan, via inmiddels 6000 portals.
De vijf miljoenste order viel bij Magneet Communicatiecentrum in Schiedam. Magneet Communicatiecentrum is zowel een drukker als een regelaar: één adres waar klanten terecht kunnen voor alles waar hun naam op staat. Een voorbeeld is de gepersonaliseerde etiketten voor whiskeyflessen van The Famous Grouse. Deze etiketten worden met behulp van XpressionManager opgemaakt en gegenereerd.

Accountmanager Bas Drent van XpressionLabs verraste directeur Mathieu Levens van Magneet Communicatiecentrum vandaag met een bezoekje en een taart. Mathieu Levens: “Erg leuk om op deze manier te worden verrast. The Famous Grouse is één van de leukste projecten die we hebben gedaan. Dat juist daar de vijf miljoenste order valt, is een leuke bijkomstigheid.”
XpressionLabs is zelf natuurlijk ook erg trots op de behaalde mijlpaal. Directeur Peter Koops: “Inmiddels werken er bijna 6000 organisaties in Nederland met onze software. Het is een heerlijk gevoel dat wij hen iedere dag weer blij kunnen maken met onze software. Je zult begrijpen dat wij met een glimlach ons werk doen. Op naar de volgende 5 miljoen!”