Bezoek Magneet Communicatiecentrum tijdens de iCafé op 10 februari

bezoek Magneet Communicatiecentrum in Schiedam

Voor de eerste iCafé van 2020 bent u van harte welkom op bezoek te komen bij Magneet Communicatiecentrum in Schiedam. Dit IKV-lid heeft een lange geschiedenis en huist in een modern pand met dito technieken.

Magneet in Schiedam is een bijna 90 jaar oud familiebedrijf, maar de tijd heeft hier zeker niet stil gestaan. Wat in 1932 begon als een boekdrukkerij en uitgeverij, veranderde in een handelsdrukkerij van onder andere briefpapier en enveloppen, en is inmiddels een allround communicatiecentrum. Magneet Communicatiecentrum levert ‘alles waar een naam op past’, zoals eigenaar Mathieu Levens het zegt. Van rolbanners tot pennen, van kleding tot reclameborden langs het voetbalveld. Magneet is zelf ook al jaren lid van de IKV, omdat het centrum veel klanten in Vlaardingen heeft en graag ‘zijn neus laat zien in de omgeving’.

Van heel modern tot ambachtelijk
Anderhalf jaar geleden verhuisde Magneet Communicatiecentrum van de Bokelweg in Schiedam, langs de A20, naar de ’s-Gravelandseweg om de hoek. In het ruime pand zijn alle technieken te vinden die een modern communicatiecentrum aanbiedt. Geavanceerde printers, drukpersen, freestafels, een hoek waar auto’s worden beletterd, een sign-afdeling waar plaatmateriaal en doeken tot zelfs 3 meter worden geprint. Magneet Communicatiecentrum heeft heel moderne machines staan, sommige daarvan heeft Magneet als eerste in Europa, én heel ambachtelijke apparaten.

Kom binnenkijken!
Lijkt het u altijd al eens leuk om te komen neuzen bij een drukkerij en communicatiecentrum, of specifiek: om in het nieuwe pand van Magneet te kijken? Dat kan nu! Op 10 februari om 17.30 opent Magneet speciaal voor IKV-leden zijn deuren. Tijdens deze iCafé vertelt eigenaar Mathieu Levens welk druk- en printwerk het bedrijf maakt, welke technieken worden gebruikt, en wat daar de uitdagingen en bijzonderheden van zijn. U zult na deze iCafé met heel andere ogen naar spandoeken, bedrukte paraplu’s en reclamefolders kijken.

Hapje en drankje
Het iCafé is natuurlijk niet compleet zonder goed verzorgde hapjes en drankjes. Die worden verzorgd door het Schiedamse evenementenbureau Advance Events. IKV-leden zijn maandag 10 februari van harte welkom aan de ’s-Gravelandseweg. Meld u vooraf wel even aan, zodat Magneet Communicatiecentrum kan inschatten hoeveel hapjes en drankjes te bestellen.