Inkoop+Ontzorging

De inkoop van drukwerk (en meer) zo efficiënt mogelijk organiseren, vanuit één centraal online portal. Dat regelt Magneet Communicatiecentrum ook voor u.

Webportal platform

Samen met u bouwt Magneet Communicatiecentrum uw eigen inkoopportal. Een online platform dat we met u inrichten. Via het webportal coördineren en sturen wij het volledige inkoopproces. Wij werken met een digitaal beheersysteem dat u in staat stelt online drukwerk te bestellen, de voorraad te beheren en over verschillende locaties te distribueren. Kijk ook op demo.magneet.com

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via info@magneet.com.

Facilitaire ondersteuning

Het webportal gaat veel verder dan de levering van producten alleen. Wij gaan mee de organisatie in, analyseren hoe die organisatie in elkaar zit en hoe wij de inkoop zo effectief mogelijk kunnen regelen. Drukwerk is ook een onderdeel van de manier waarop uw organisatie zich naar buiten toe presenteert. Een juist begrip van de organisatie is dan essentieel. Magneet Communicatiecentrum begrijpt dat en biedt uw organisatie zo de perfecte facilitaire ondersteuning.

Voorraad-, assortiment- en rechtenbeheer

U bepaalt zelf welke producten op het portal worden aangeboden. Daarnaast is het aan ú om vast te stellen wat de prijs van die producten is. Bovendien bent u de enige die beslist welke medewerkers wel en welke niet in uw organisatie producten mogen bestellen.

Bestelprocesbeheer

Alleen úw bedrijf is zichtbaar op het portal, helemaal onderaan staat ‘Powered by Magneet Communicatiecentrum’. Krijgt u bij andere aanbieders een inlogcode op hún website waar u vervolgens de producten kunt bestellen, Magneet Communicatiecentrum maakt uw inkoopportal persoonlijk.

Vérder kijken

Bij de facilitaire ondersteuning van uw inkooporganisatie kijkt Magneet Communicatiecentrum niet alleen naar de eigen kwaliteiten. Wij hebben een scherp oog voor kennis elders in de markt en bundelen die graag met onze knowhow. Zodat u ‘the best of both worlds’ krijgt.

Ontzorgen

Overzichtelijk, oplossend, meedenkend, strak georganiseerd: Magneet Communicatiecentrum is kortom uw ontzorgende partner. Magneet Communicatiecentrum faciliteert niet alleen, maar regelt het ook allemaal tot in de puntjes. Dan doen wij op z’n Rotterdams, recht door zee en met opgestroopte mouwen!

Heeft u interesse?

Vraag nu een offerte aan