Logistiek opleidingsmaterialen

Tussen het schrijven van lesmateriaal en het daadwerkelijk geven van de training ligt een wereld aan regelwerk. Oftewel de logistiek rondom trainings- en opleidingsmateriaal. Niet uw ding? Laat Magneet Communicatiecentrum het maar regelen!

Webbased portal

Magneet Communicatiecentrum heeft alle expertise in huis voor de bouw van complete webportals. Op dat speciaal voor u gebouwde portal kunnen uw klanten alle trainings- en opleidingsmaterialen bestellen. Wij richten de op maat gemaakte portal volledig voor u in en managen het volledige proces van a tot z. Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op via info@magneet.com.

Data- en documentbeheer

Ieder z’n vak. Uw organisatie schrijft het lesmateriaal en wij doen de rest. Heeft uw organisatie het lesmateriaal geschreven, dan stuurt u ons vervolgens het tekstbestand. Wij zorgen vervolgens voor de opmaak en het beheer van data en documenten. Snel, overzichtelijk en eenvoudig.

Inkoop en productie van materiaal

Magneet Communicatiecentrum regelt niet alleen het print- of drukwerk. Als u dat wilt, verzorgen wij de inkoop en productie van studiemappen, een bijpassend kladblok met pen en naambordje en tasje met uw logo erop om alles in te pakken.

Voorraadbeheer

Iemand in uw organisatie heeft dringend een specifieke opleidingsmap nodig. Helaas blijkt de voorraad uitgeput. Herkenbaar? U grijpt nooit ergens naast als Magneet Communicatiecentrum de voorraden voor u beheert: of het nu gaat om een afzonderlijke lesmodule of gepersonaliseerde paperclip.

Warehousing

Stapels drukwerk, dozen vol enveloppen, duizenden mappen: waar moet u het allemaal laten? Waren de muren van uw pand maar van elastiek… Welnee: schakel gewoon Magneet Communicatiecentrum in! Van een doosje visitekaartjes tot containers vol opleidingsmateriaal: Magneet Communicatiecentrum regelt de opslag van al uw materialen.

Verzorgen van distributie

Het trainings- en opleidingsmateriaal staat gedrukt en wel opgeslagen en is klaar voor distributie naar de cursisten. Voor u een tijdrovende en daardoor kostbare klus, voor Magneet Communicatiecentrum een peulenschil. Wij zorgen ervoor dat uw trainings- en opleidingsmaterialen bij de juiste cursisten terechtkomen.

Facturatie- en incassobeheer

Onderschat de tijd (en vaak ook de ergernis) niet die gepaard gaat met het beheren van het volledige facturatie- en incassoproces. Tijd die u wel beter kunt besteden. Magneet Communicatiecentrum neem u desgewenst het volledige facturatie- en incassobeheer uit handen, zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft.

Ontzorging

Van productie tot levering en facturering: Magneet Communicatiecentrum analyseert uw probleem en lost het op. Overzichtelijk, oplossend, meedenkend, strak georganiseerd: wij zijn kortom uw ontzorgende partner. Dat doen wij op z’n Rotterdams, recht door zee en met opgestroopte mouwen!

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan