Onze mogelijkheden in SIGN

Sign

Magneet communicatiecentrum is een specialist op gebied van tentoonstelling presentaties, buitenreclame, reclameborden, snijteksten, bewegwijzering, etalage, gevelreclame, glasfolie, roll-up banners, stickers en etiketten, vlaggen, doeken met of zonder frames, zelfklevend vinyl.
In goed overleg kan onze studio voor u de opmaak tot in detail verzorgen.
Een arsenaal aan productiemateriaal staat in eigen huis klaar om uw ontwerp in belettering en full colour materiaal te verwerken.

Tentoonstellingen

Al in vroeg stadium zitten wij met de klant aan tafel om optimaal mee te denken in (kosten) efficiënte oplossingen op maat.
Wij hebben er voor gekozen alle productieschakels in eigen hand te houden zodat wij snel en flexibel kunnen leveren. Voor veel grotere instellingen verzorgen wij al jarenlang de fotowanden, wand en vloerbekleding voor verschillende tentoonstellingen.

Etalage en gevelreclame

Zowel uw etalage als uw gevelreclame zijn letterlijk uithangborden, zij verdienen professioneel advies met aandacht voor uw eigen aardigheden.
Wij laten niets aan het toeval over. Er zijn mogelijkheden van edge folies, bedrukte folies ook transparante folies, (raam) bestickeringen, snijteksten, glasfolies.

Reclameborden

Reclameborden zijn er in alle soorten, maten en materialen.
Voorbeelden zijn gevelborden, sportveldreclame, bouw en projectborden van o.a. Trespa, Dibond en Forex.

Bewegwijzering

Bewegwijzering is essentieel als het gaat om mensen de juiste richting wijzen. Helder, zichtbaar of het nu om binnen bewegwijzering of buiten bewegwijzering gaat. Kamerbordjes, parkeerborden, benummering van etages, informatiepanelen.

PVC spandoeken

Wij bedrukken spandoeken in alle formaten.
Voor spandoeken in frames voor gevelreclame, bedrijfspanden en steigers.
Confectie naar keuze, voorzien van ringen of afgewerkt volgens uw speciale wensen.

Wilt u eens verder voorgelicht worden over de vele en ruime mogelijkheden die Magneet Communicatiecentrum u kunt bieden? Wij kunnen bij u langskomen met een speciale “Think outside the box” doos met de materialen welke wij u allemaal kunnen aanbieden.

Bel 010 – 4622422 of mail naar [email protected] voor het maken van een afspraak, wij komen graag langs.