Sign

Promotie waar niemand omheen kan! Op zoek naar een opvallende manier om uw bedrijf te promoten? Zodanig dat niemand er omheen kan? Letterlijk? Dan is ‘sign’ een interessante mogelijkheid.
Magneet Communicatiecentrum adviseert u graag over de mogelijkheden.

 

Beurzen en evenementen

Beurzen en evenementen zijn uitgelezen manieren om een groot publiek te bereiken. Magneet Communicatiecentrum zorgt er voor dat uw stand opvalt: van rolbanner tot complete aankleding.

Sign binnen én buiten uw pand

De aandacht trekken, dat kunt u met zowel de binnen- als de buitenkant van uw (bedrijfs)pand. De aankleding van uw in- en exterieur is bij Magneet in creatieve en ervaren handen. Voor de buitenkant verzorgen wij bijvoorbeeld (al dan niet verlichte) productreclame en/of logo’s, gefreesde letters en spandoeken. Binnenshuis beprinten wij wat en waar u dat maar wilt: van behang en doeken tot panelen. Niet alleen creëert u zo een heel eigen sfeer, maar maakt u ook een onuitwisbare indruk op de bezoekers van uw pand.

 

Autobelettering

Een groot publiek bereikt u ook op…de weg. Autobelettering is dan ook een prima manier om de promotie van uw bedrijf goed op de rit te zetten. Of uw bedrijfswagens nu groot of klein zijn: Magneet Communicatiecentrum belettert ze!

XXL sign

Hoe groter, hoe opvallender. Magneet Communicatiecentrum levert alles wat met groots reclamewerk te maken heeft: van elk denkbaar formaat stickers tot joekels van (beach)vlaggen en banieren.

Uw bedrijf op de juiste plek en de juiste manier promoten? Voor enkele dagen of meerdere jaren? Magneet Communicatiecentrum regelt ‘t!

Interesse in signs?

Meer weten? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat niemand om uw bedrijf heen kan!
[gravityform id="3" title="false" description="false" ajax="true"]