Wat is een banner?

Wat is een banner?

Banner is de verzamelnaam voor signing producten in de drukwerkbranche. Spandoeken, roll-up banners, gevelbanieren en nog meer producten maken hier onderdeel van uit. Om je te laten zien welke producten onder de verzamelnaam banner vallen hebben we hieronder deze producten uitgelicht.

Het welbekende spandoek

Je kan ze bijna niet missen, want overal zijn ze wel te vinden. In verschillende formaten natuurlijk. Langs de snelweg of aan de muur van een gebouw. Bij Magneet + Romer kan je in elke maat je eigen spandoeken laten drukken. Het verschil tussen spandoeken en de andere banners is dat er bij spandoeken natuurlijk geen ophanging of voet aan het spandoek vast zit. Je kunt daarom bij ons verschillende soorten frames bij je spandoek bestellen als je die nog niet hebt.

De materiaalsoorten die we aanbieden zijn zeildoek, gaatjesdoek en blockout:

  • Het zeildoek is gemaakt van PVC-materiaal en is erg stevig en dus zeer geschikt voor buitengebruik.
  • Door de matte coating is de bedrukking helder en scherp.
  • Een gaatjesdoek van mesh kies je wanneer je spandoek op een locatie komt te hangen waar veel wind is.
  • Door de open structuur vangt het spandoek zelf geen wind waardoor het perfect blijft hangen.
  • De blockout spandoeken zijn gemaakt van zwaar ondoorschijnend PVC.
  • Speciaal bedoeld om het doek aan 2 kanten te bedrukken.
  • Uiteraard zijn de spandoeken van Magneet + Romer allemaal brandveilig.

De roll-up banner

Dit is een soort spandoek die oprolbaar is in een cassette. Erg handig om bijvoorbeeld mee te nemen naar een beurs of presentatie. Maar ook in een winkel misstaat hij zeker niet. We hebben roll-up banners met verschillende voeten en verschillende formaten, zo is er voor ieder wat wils.

Al onze roll-up banners worden gedrukt op hoogwaardig materiaal. Als je jouw banner extra in de spotlights wilt zetten is het zelfs mogelijk om een halogeenspot bij te bestellen. Niemand zal dan zomaar langs jouw roll-up banner lopen! Voor roll-up banners zijn natuurlijk vele toepassingen mogelijk. Het mooie is dat wij al duizenden ontwerpen voor jouw roll-up banner hebben klaarstaan, die je naar eigen wens kunt aanpassen.

Toonbankdisplays

Hetzelfde als de roll-up banner alleen dan een stuk kleiner. Goed te gebruiken voor meer sfeer in je horecazaak of in je winkel. Maar ook in wachtruimtes of op de receptie van een hotel zijn ze een leuke toevoeging. Alle toonbankdisplays worden gedrukt op hoogwaardig en duurzaam materiaal. Hierdoor is jouw boodschap voor een lange tijd super mooi zichtbaar.