Een alternatief voor Finiblok

Bent u op zoek naar een kwalitatief en gebruiksvriendelijk alternatief voor Finiblok®? Maak kennis met onze doorschrijfblokken.

Of u nu snel notities moet maken in twee-, drie- of viervoud, of uw documenten op een ordelijke manier wilt opslaan, ons doorschrijfblok maakt het eenvoudig.

Het stelt u in staat om met zorgvuldigheid te werken, zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid. Maak de overstap vandaag nog en ervaar het verschil.

Vraag een offerte aan
doorschrijfblokken bestellen
doorschrijfblok met pen

Wat is een Doorschrijfblok?

Een doorschrijfblok is een uiterst praktisch en efficiënt formulierensysteem dat gebruik maakt van zelfdoorschrijvend papier. Wanneer u op het bovenste vel schrijft, wordt uw handschrift automatisch gekopieerd naar de onderliggende vellen.

Dit is ideaal voor situaties waarin u meerdere identieke kopieën van een document nodig heeft, zoals ontvangstbewijzen, facturen of bestelformulieren.

Ongeacht uw branche of bedrijfsgrootte, het doorschrijfblok biedt een eenvoudige en betrouwbare oplossing voor uw behoeften op het gebied van documentatie.

Neutrale formulieren en bonnen

Voor degenen die de voorkeur geven aan eenvoud en functionaliteit, bieden wij neutrale doorschrijfblokken. Deze zijn vrij van specifieke bedrukking, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Ondanks hun eenvoud, blijven ze praktisch en gebruiksvriendelijk, met eigenschappen zoals zelfdoorschrijvend papier en doorlopende nummering voor eenvoudige administratie en controle. Zo heeft u altijd de vrijheid om uw documenten aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Vraag een offerte aan
doorschrijfblokken
doorschrijfblok

Eigen bedrukking

Laat uw merk spreken met onze optie voor eigen bedrukking. Wij kunnen uw doorschrijfblokken voorzien van uw bedrijfslogo, uw bedrijfsnaam of een andere unieke bedrukking.

Dit is een uitstekende manier om uw merkidentiteit te versterken en een professioneel imago te creëren.

Bovendien vergroot het de herkenbaarheid van uw documenten en geeft het uw klanten een betrouwbare en consistente ervaring.