Huisstijl

Als ondernemer kun je niet zonder een professionele huisstijl. Een huisstijl is immers de visuele identiteit van je bedrijf. Een identiteit die je in alle verschijningsvormen naar buiten consequent moet doorvoeren.

Magneet zorgt voor een huisstijl die alleen van jou is, één waarin je kunt wonen.

Voorbeeld projecten

Printen

Heb je flyers, posters of ander promotiemateriaal nodig in een kleine oplage? Met onze geavanceerde printapparatuur verzorgen wij dat tot in de puntjes.

Dik karton of afwijkend formaat: met Magneet ben je verzekerd van altijd en alleen de beste kwaliteit.

Voorbeeld projecten

Drukken

Voor folders in hoge oplagen, huisstijldrukwerk, bedrijfsmagazines, nieuwsbrieven of boeken is traditioneel drukken de beste optie.

Magneet beschikt over de modernste technologie om elke vorm van drukwerk af te leveren. Uiteraard met persoonlijke aandacht.

Voorbeeld projecten

Reliëf printen

Als drukkerij bieden wij onze klanten de mogelijkheid om in reliëf te kunnen printen. Met onze nieuwe printer kunnen wij in meerdere lagen printen, waardoor wij verschillende effecten kunnen bereiken die uw afdrukken uniek en opvallend maken.

Door meerdere lagen inkt over elkaar heen te printen, kunnen wij diepte en textuur aan het ontwerp toevoegen, wat vooral handig is bij het maken van reliëflogo’s of andere ontwerpen met een textuur.

Meer over reliëf en meerdere lagen printen
meerdere lagen - reliëf printen

eigen studio

Hoe je je ook wilt uiten op papier, onze creatieve dtp’ers maken er altijd iets moois van. Zij vertalen jouw wensen in een sterk ontwerp, met een scherp oog voor de visuele identiteit van jouw bedrijf.

Specialistische producten

Waardedrukwerk, EG-etiketten en het visitekaartjessysteem MagCards: ook voor specialistische producten is Magneet al jaren een vertrouwd adres.

Voorbeeld projecten

Kerstkaarten

Voor elke kerstgroet heeft Magneet een kaart. Van traditioneel tot maatwerk: wij maken er iets speciaals van.

In onze collectie met zakelijke kerstkaarten vind je de nieuwste ontwerptrends.

Liever zelf een kerstkaart ontwerpen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle kerstkaarten
kerstkaarten en kalenders (2)

Ook al reikt onze dienstverlening inmiddels veel verder, we vergeten onze roots niet. Van huis uit is Magneet een solide kwaliteitsdrukkerij en drukwerk is nog altijd onze passie. Met Magneet zijn al jouw zorgen aan papier toevertrouwd. Op de unieke manier die bij jóu past.