Huisstijl

Als ondernemer kun je niet zonder een professionele huisstijl. Een huisstijl is immers de visuele identiteit van je bedrijf. Een identiteit die je in alle verschijningsvormen naar buiten consequent moet doorvoeren.

Magneet zorgt voor een huisstijl die alleen van jou is, één waarin je kunt wonen.

Voorbeeld projecten

Printen

Bij Magneet staan we klaar om al jouw drukwerkwensen te vervullen, of het nu gaat om flyers, catalogi, posters, visitekaartjes, briefpapier of ander promotiemateriaal, zelfs in kleine oplagen. Met onze state-of-the-art printapparatuur garanderen we een perfecte afwerking tot in de kleinste details.

Of je nu kiest voor dik karton, een uniek formaat, of specifiek papier voor je visitekaartjes en briefpapier, bij Magneet ben je altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat jouw promotiemateriaal niet alleen aan jouw verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft.

Voorbeeld projecten

Drukken

Bij Magneet bieden we traditioneel drukwerk aan voor een breed scala aan producten, waaronder folders in grote oplagen, huisstijldrukwerk zoals visitekaartjes en briefpapier, bedrijfsmagazines, nieuwsbrieven en boeken. Traditioneel drukken is de ideale keuze voor deze items, vooral wanneer hoge kwaliteit en grote hoeveelheden vereist zijn.

Met onze modernste druktechnologieën zijn we in staat om elk type drukwerk met de hoogste standaard te leveren. We combineren dit met persoonlijke aandacht voor elk project, om ervoor te zorgen dat het eindproduct niet alleen aan uw eisen voldoet, maar deze ook overtreft.

Voorbeeld projecten

Reliëf printen

Als drukkerij bieden wij onze klanten de mogelijkheid om in reliëf te kunnen printen. Met onze nieuwe printer kunnen wij in meerdere lagen printen, waardoor wij verschillende effecten kunnen bereiken die uw afdrukken uniek en opvallend maken.

Door meerdere lagen inkt over elkaar heen te printen, kunnen wij diepte en textuur aan het ontwerp toevoegen, wat vooral handig is bij het maken van reliëflogo’s of andere ontwerpen met een textuur.

Meer over reliëf en meerdere lagen printen
meerdere lagen - reliëf printen
Cadeauverpakkingen bedrukken met logo

Cadeauverpakkingen

Een persoonlijk ontworpen verpakking om jouw geschenk heen, geeft je bedrijf een professionele uitstraling. Hoe groot je productverpakking of cadeauverpakking moet zijn, kun je zelf bepalen.

Net zoals je er zelf voor kiest om alleen de buitenkant of ook de binnenkant te laten bedrukken. De verpakkingen zijn helemaal naar jouw wensen te bestellen, te bedrukken en op maat te maken. Ook voor geschenkverpakkingen voor een flesje wijn kunt u bij ons terecht.

Meer informatie

Specialistische producten

Waardedrukwerk, EG-etiketten en het visitekaartjessysteem MagCards: ook voor specialistische producten is Magneet al jaren een vertrouwd adres.

Voorbeeld projecten
kerstkaarten en kalenders (2)

Kerstkaarten

Voor elke kerstgroet heeft Magneet een kaart. Van traditioneel tot maatwerk: wij maken er iets speciaals van.

In onze collectie met zakelijke kerstkaarten vind je de nieuwste ontwerptrends.

Liever zelf een kerstkaart ontwerpen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle kerstkaarten

eigen studio

Hoe je je ook wilt uiten op papier, onze creatieve dtp’ers maken er altijd iets moois van. Zij vertalen jouw wensen in een sterk ontwerp, met een scherp oog voor de visuele identiteit van jouw bedrijf.

Ook al reikt onze dienstverlening inmiddels veel verder, we vergeten onze roots niet. Van huis uit is Magneet een solide kwaliteitsdrukkerij en drukwerk is nog altijd onze passie.

Met Magneet zijn al jouw zorgen aan papier toevertrouwd. Op de unieke manier die bij jóu past.