Nieuws

Super snel zonnebril!

Of wij op zeer korte termijn zonnebrillen kunnen leveren? Natuurlijk kunnen wij dat! BDP bedankt voor de opdracht en veel plezier met de zonnebrillen.

Sign en montage

Vandaag heeft ons montageteam  de door ons geprinte bewegwijzering in en om de Euroscoop / P&R parkeergarage gemonteerd.

Wij Wrappen Wagens

Vandaag was het dan zover, de eerste auto die door ons zelf is gewrapped mocht naar buiten. Zowel snijplotten als montage onder 1 dak.

Stedelijk museum Schiedam

Het Stedelijk museum Schiedam heeft dit jaar de publieksprijs gewonnen. Van harte gefeliciteerd met de terechte overwinning namens het team Magneet.

SI’BON Erkend Signbedrijf

Wij zijn nu een door SI’BON Erkend Signbedrijf. Een belangrijke stap voorwaarts m.b.t. onze plannen op het gebied van Sign en kantoordecoratie.  

Het is weer lente!!

Dat laten wij graag zien! Ook statisch hechtend vinyl of one way vision folie op je ramen? Neem gerust contact met ons op. Plak met ons de lente op de ramen.

Nieuw: Lamineer Machine

Nieuwe Lamineer en folie machine voor Magneet. Vanaf deze week kunnen wij intern lamineren en ons drukwerk voorzien van folie.    

ISO verlengd

Vrijdag 25 Mei hebben we ons ISO9001-2015 certificaat weer kunnen verlengen, de auditor van Bureau Veritas heeft alles gecontroleerd en geen afwijkingen geconstateerd.

Magneet gaat verhuizen

We hebben de sleutel ontvangen van ons nieuwe pand en gelijk wat stickers geplakt, komende maanden druk verbouwen en dan verhuizen.

Magneet Schiedam Loop

Afgelopen weekend was de eerste Magneet Schiedam Loop, er waren ruim 400 deelnemers die de 5, 10 of halve marathon hebben gelopen. Nogmaals allen van harte gefeliciteerd.