Nieuws

Duurzame inzetbaarheid personeel

Zoals bij u bekend is duurzaamheid, maar ook duurzame inzetbaarheid voor Magneet belangrijk, daarom hebben we ook een duurzaam inzetbaarheidstraject uitgevoerd voor onze medewerkers. Door goed te luisteren naar onze mensen en duidelijke nieuwe afspraken te maken en...

Doe-iets-leuks.nl 2019

De vakantie is voorbij, vandaag lanceert Magneet Doe-iets-leuks.nl, een pallet oplossingen om u te presenteren.

Friend in Business

Magneet is Friend in Business geworden. https://www.friendsinbusiness.nl/fib-partners/magneet-communicatiecentrum  

Nieuwe bus voor Magneet

Een nieuwe bestelbus voor Magneet, meteen in onze huisstijl kleuren gewrapped en beletterd.      

Super snel zonnebril!

Of wij op zeer korte termijn zonnebrillen kunnen leveren? Natuurlijk kunnen wij dat! BDP bedankt voor de opdracht. Grand Vitesse.

Sign en montage

Vandaag heeft ons montageteam  de door ons geprinte bewegwijzering in en om de Euroscoop / P&R parkeergarage gemonteerd.

Wij Wrappen Wagens

Vandaag was het dan zover, de eerste auto die door ons zelf is gewrapped mocht naar buiten. Zowel snijplotten als montage onder 1 dak.

Stedelijk museum Schiedam

Het Stedelijk museum Schiedam heeft dit jaar de publieksprijs gewonnen. Van harte gefeliciteerd met de terechte overwinning namens het team Magneet.

SI’BON Erkend Signbedrijf

Wij zijn nu een door SI’BON Erkend Signbedrijf. Een belangrijke stap voorwaarts m.b.t. onze plannen op het gebied van Sign en kantoordecoratie.  

Het is weer lente!!

Dat laten wij graag zien! Ook statisch hechtend vinyl of one way vision folie op je ramen? Neem gerust contact met ons op. Plak met ons de lente op de ramen.