Steigerdoek laten bedrukken

steigerdoek bedrukken koeverma schiedam

Gebruik de oppervlakte van uw steiger als tijdelijke reclameruimte. Onze grootformaat steigerdoeken zijn ideaal wanneer u reclame wilt maken voor uw bedrijf. Door de grote hoogte en het formaat vallen deze meteen op.

Steigerdoeken van ieder formaat

Wil je reclame maken tijdens jouw project? Met een steigerdoek van Magneet val je direct op in het straatbeeld. Je kunt steigerdoeken in bijna elk formaat dat je wenst bestellen.
Steigerdoeken zijn spandoeken gemaakt van mesh, zodat ze de wind doorlaten. Dat maakt ze geschikt voor gebruik op grote hoogte. Steigerdoeken zijn geschikt voor gebruik op steigers, maar ook hekwerken, bouwhekken en andere indoor- en outdoor toepassingen. Laat je steigerdoek afwerken met een omzoming en kies voor ringen om het eenvoudig op te hangen.

Steigerdoek ontwerp

Magneet Communicatiecentrum is geen online drukkerij die enkel aan de lopende band opdrachten verwerkt. In plaats daarvan gaan we graag met onze klanten in gesprek om te kijken of wij een oplossing kunnen bieden. Met het gewenste design in het achterhoofd gaan we voor je aan de slag in onze drukkerij in Schiedam om zo hoogwaardig drukwerk aan te bieden dat aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf.

Wilt u meer weten over ons drukwerk? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.