Waar is Drukkerij Van De Water gebleven?

Het is altijd triest om te zien dat een gevestigde naam in onze branche een moeilijke tijd doormaakt. Onlangs werd bekend dat Drukkerij Van De Water B.V., een bedrijf met een rijke geschiedenis van bijna 64 jaar in de print & sign-industrie, failliet is verklaard door de rechtbank in Rotterdam.

Van De Water B.V. heeft een significante bijdrage geleverd aan de industrie, voornamelijk door het leveren van conventioneel drukwerk en het uitgeven van diverse stadsbladen.

In deze uitdagende tijden willen we ons medeleven betuigen aan het team van Van De Water B.V. en hen alle goeds wensen voor de toekomst. Faillissementen zijn nooit gemakkelijk, vooral niet voor degenen die direct worden getroffen. We hopen dat elke medewerker snel nieuwe kansen vindt in ons vakgebied.

van-de-water-print-en-sign

Over Magneet Communicatiecentrum

Mocht u, als klant van Van De Water, op zoek zijn naar een betrouwbare partner om uw print- en sign-behoeften te vervullen, dan staat Magneet klaar om u te helpen. Met 90 jaar ervaring en expertise in de communicatie industrie, streven we ernaar om kwalitatief hoogwaardige en effectieve producten te leveren, of het nu gaat om een enkel stuk of om grotere opdrachten.

Bij Magneet hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en begeleiding. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies en ondersteuning, zodat uw product niet alleen mooi, maar ook effectief is. Wij geloven in samenwerking en streven ernaar om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw organisatie te voorzien van hoogwaardige print- en sign-oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen bij uw print- en sign-behoeften.