Verpakkingen bedrukken

Productverpakkingen beschermen je product niet alleen, ze zijn ook nog eens een handig marketingmiddel. Als je de verpakking tenminste met je eigen logo of huisstijl laat bedrukken. Om elk product past een doos, wikkel, zak of tape. En elke verpakking is een kans om jouw bedrijf te promoten. Wat je ook wilt verpakken, verkopen of verzenden: Magneet regelt het!

Top 5 verpakkingen om te laten bedrukken

Met verpakkingsproducten kun je heel veel kanten op. Om je een beetje een indruk te geven van de mogelijkheden, zetten we de meest voorkomende verpakkingen die je kunt bedrukken op een rijtje.

relatiegeschenken bestellen
Cadeauverpakkingen bedrukken met logo

Cadeauverpakkingen

Een persoonlijk ontworpen verpakking om jouw geschenk heen, geeft je bedrijf een professionele uitstraling. Hoe groot de cadeauverpakking moet zijn, kun je zelf bepalen.

Net zoals je er zelf voor kiest om alleen de buitenkant of ook de binnenkant te laten bedrukken. De verpakkingen zijn helemaal naar jouw wensen te bestellen, te bedrukken en op maat te maken.

Uiteraard adviseert Magneet je hier graag bij. Heb je zelf geen ontwerp beschikbaar, dan kun je ook daarvoor bij Magneet terecht. Geen verpakking zo bijzonder, of Magneet maakt ’t voor je.

Offerte aanvragen
Wijndozen bedrukken met logo

Wijndozen

De fles wijn is een geliefd relatiegeschenk. Zo jammer dat dit cadeau vaak zónder persoonlijk etiket, kistje met logo, of ook maar enige geschenkverpakking in de hand wordt gedrukt.

Met één of meerdere goed gekozen flessen wijn kun je een goede, blijvende indruk maken. Geef je de wijn zónder verpakking cadeau, dan laat je toch echt een deel van deze kans liggen.

Magneet weet alles over het bedrukken van wijndozen voor je wijnflessen. Maak gebruik van onze kennis en laat je relaties zien van wie ze zo’n mooi geschenk hebben gekregen!

Offerte aanvragen
Productverpakkingen bedrukken met logo

Productverpakkingen

Om elk product past een verpakking. En dat is iets waar ze bij Magneet verstand van hebben. Wat je dus ook verpakt, verkoopt en verzendt.

Magneet bedrukt de productverpakkingen die jij wilt en die bij jou passen. Kies uit een van de vele soorten productverpakkingen, selecteer het gewenste formaat en de afwerking.

Je hoeft alleen nog maar een ontwerp aan te leveren en je bestelling is klaar om in productie te gaan. Nog geen ontwerp voor handen? Dan laten we één van onze vormgevers een mooi ontwerp op maat voor jou maken.

Offerte aanvragen
Verzenddozen bedrukken met logo

Verzenddozen

Op zoek naar een passende bescherming van jouw postpakketjes? Helemaal in de huisstijl van jouw bedrijf of event?

Bij Magneet vind je altijd de juiste verzendverpakkingen voor jouw product, cadeau of relatiegeschenk. Stijlvol verzenden? Laat dat maar aan Magneet over.

Offerte aanvragen
relatiegeschenken bestellen

Tape

Verpakkingstape is een effectieve manier om kartonnen dozen mee te verpakken. Ga dan niet voor dat saaie bruine tape, maar kies eens voor bedrukt plakband.

Met je logo bijvoorbeeld, of met een toffe print naar eigen ontwerp. Magneet zorgt dat het blijft plakken, letterlijk en figuurlijk.

Offerte aanvragen

Op maat gemaakt

Een op maat gemaakte en bedrukte verpakking heeft een fantastische en onderscheidende uitstraling. Zo laat je zien dat jouw product er niet één van dertien uit een dozijn is.

Magneet weet hoe je met een verpakking een sterke indruk kunt maken. Voor bijna elk product kunnen wij een maatwerkverpakking maken. Geen eigen ontwerp? Ook dat regelt Magneet voor je.

Ook in kleinere oplage

Niet iedere ondernemer of organisatie zit te wachten op bedrukkingen in grote oplagen. Dat snappen we bij Magneet. Wij weten wat onze klanten willen en passen het aanbod daarop aan.

Zo hebben we een breed assortiment relatiegeschenken die je ook in kleine aantallen kunt laten bedrukken met eigen logo en/of tekst. Magneet weet hoe je ook als kleinere ondernemer impact kunt maken met een relatiegeschenk.

verpakkingen op maat gemaakt en kleine oplagen