Reliëf printen

Als drukkerij bieden wij onze klanten de mogelijkheid om in reliëf te kunnen printen. Met onze nieuwe printer kunnen wij in meerdere lagen printen, waardoor wij verschillende effecten kunnen bereiken die uw afdrukken uniek en opvallend maken.

Door meerdere lagen inkt over elkaar heen te printen, kunnen wij diepte en textuur aan het ontwerp toevoegen, wat vooral handig is bij het maken van reliëflogo’s of andere ontwerpen met een textuur.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Meerdere lagen printen

Onze ervaring met het gebruik van meerdere lagen in afdrukken stelt ons in staat om uw wensen en ideeën om te zetten in afdrukken van hoge kwaliteit.

Of u nu een opvallende raamsticker wilt laten maken, een gepersonaliseerde bokaal nodig heeft, of een ander soort afdruk wilt laten maken, wij helpen u graag om uw boodschap op een unieke en effectieve manier over te brengen.

Met behulp van meerdere lagen inkt kunnen wij een breed scala aan effecten bereiken, waaronder textuur, diepte, kleurverloop en glans.

Of u nu een klein of groot project heeft, wij zijn er om u te helpen en te adviseren bij elke stap van het proces, van het ontwerpen van uw afdruk tot het afwerken van het eindproduct. 

Printen van reliëflogo’s

Inmiddels hebben wij al verschillende bordjes en bokalen gemaakt voor onze klanten, waarbij we prachtige reliëflogo’s hebben gecreëerd die niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar waren.

Ook hebben wij diverse bordjes geproduceerd waarbij wij meerdere lagen inkt gebruikten om een uniek en opvallend effect te bereiken, bijvoorbeeld door transparante lagen te printen voor een doorschijnend effect of lagen van vernis te gebruiken voor een glanzend effect.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij meerdere lagen kunnen gebruiken om uw afdrukken te laten opvallen en uw merk te versterken. Of vraag  een offerte aan. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en een prachtig eindresultaat te bereiken.

Vragen over het printen in reliëf

Wat is reliëf printen?

Reliëf printen is een druktechniek waarbij een ontwerp wordt uitgevoerd in een tastbare structuur, wat betekent dat het zichtbaar en voelbaar is. Deze methode kan worden gebruikt om een uniek en opvallend effect te creëren.

Heeft printen in meerdere lagen invloed op de droogtijd?

Ja, het aanbrengen van meerdere lagen inkt kan de droogtijd verlengen. Elke laag inkt moet volledig drogen voordat de volgende laag wordt aangebracht.

Kan ik kiezen welk deel van mijn logo in reliëf wordt geprint?

Ja, tijdens het ontwerpproces kunt u specificeren welke delen van uw logo u in reliëf wilt laten printen. Dit geeft u controle over het uiteindelijke uiterlijk en gevoel.