Of medewerkers zich thuis en klanten zich welkom voelen in jouw bedrijf, hangt voor een groot deel af van … het interieur! Mag het wel wat eigentijdser en sfeervoller? Dat kan, met Magneet. Wij helpen je de uitstraling in kantoor te creëren die naadloos aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. Hoe? Met de juiste signing!

signing voor binnen

Magneet Communicatiecentrum is sterk in sign en grootformaatprints. Daarmee kunnen wij alle ruimtes in jouw bedrijf precies díe sfeer geven die jij zoekt. Zo maken we van de receptie een indrukwekkende entree en verandert de kantine in een gezellig eetcafé. De vergaderkamers worden inspirerende ontmoetingsplekken en ook de toiletten krijgen een meer huiselijk karakter. Onze creatieve signmakers kijken graag samen met jou naar de passende oplossing voor elke kantoorruimte.

fotobehang interieur signing schiedam

Fotobehang

Fotobehang is een originele manier om een kantoorruimte een compleet nieuwe look te geven. Ontdek hoe de restyling van één muur het verschil kan maken.

De stad waarin jouw bedrijf gevestigd is, een zeventiende-eeuws stilleven, een reusachtig groot logo, een rustgevend bos of een tropisch eiland: Magneet bedrukt jouw fotobehang in elk gewenst thema.

Dankzij de kras-vaste toplaag en beschermende coating is het fotobehang waterafstotend. En eenvoudig te reinigen met een natte doek.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wanddecoraties

Welke uitstraling jouw bedrijf heeft, is afhankelijk van onder andere de wanddecoraties. Zo laat je de klant zien waar jij voor staat. Een mooi kantoor straalt klasse uit en daarmee maak je een sterke indruk.

Met wanddecoraties vertel je je eigen verhaal. Een goedgekozen mega-poster bijvoorbeeld of juist een collage met meerdere kleine foto’s van onderwerpen waar je echt iets mee hebt. Of een tekst aan de wand die de identiteit van jouw bedrijf goed weergeeft.

Magneet print jouw wanddecoraties op veel verschillende materialen. Op metaal bijvoorbeeld, op glas, op panelen van hout of perspex: niets is onmogelijk en alles is bespreekbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
logo aan de muur
interieur signing schiedam rotterdam vlaardingen maassluis

Interieurfolie

Helemaal klaar met die oude kastenwand of lelijke tafel? Niet meteen vervangen, maar laat Magneet ‘m restylen met interieurfolie. Het resultaat -de look & feel van een heel nieuw interieur-  zal je verbazen.

Wat wij kunnen beplakken met interieurfolie? Wat níet! Van keukenfront tot kastenwand, van bureau tot receptiebalie: je zegt het maar. Het ziet er niet alleen top uit, maar is ook nog eens heel duurzaam.

Handig: vrijwel alle oppervlakken kunnen wij bepakken met interieurfolie: glas, metaal, beton, hout, keramiek, kunststof. Niets is te gek.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Glazen kantoorwanden

Glazen wanden op kantoor zijn al jaren populair. Ook al creëer je daarmee een open karakter, toch blijft er altijd behoefte aan afgesloten werkruimtes. Denk aan spreekkamers, vergaderplek, belruimte of een vertrek waar je ongestoord kunt werken.

De toepassing van bedrukte glazen wanden is in die gevallen dé oplossing. Met behoud van licht en transparantie realiseer je toch de benodigde privacy.

Magneet heeft een ruim aanbod aan mogelijkheden om de glaswand goed te laten aansluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf. Bijvoorbeeld door frosted folie op het glas aan te brengen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
interieur signing schiedam rotterdam vlaardingen maassluis
interieur signing schiedam rotterdam vlaardingen maassluis

Bewegwijzering

Bezoekers die jouw bedrijf binnenkomen, moeten natuurlijk meteen zien wat waar is. Op welke etage moet ik voor welke afdeling zijn? Waar zijn de toiletten? Waar vind ik de receptie? En hoe bereik ik de nooduitgang?

Met bewegwijzering van Magneet voor binnen raakt niemand meer de weg kwijt. Wij maken onder andere informatieborden, kamerpictogrammen en etageborden die niets aan duidelijkheid te wensen over laten.

Maar onze bewegwijzering is niet alleen functioneel, het geeft ook een goede en verzorgde indruk!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Akoestische wanden

Grote, open ruimtes in kantoor kunnen last hebben van slechte akoestiek. Denk aan hallen, gangen en vergaderzalen. Met akoestische wanden zorg je voor een stillere omgeving.

Een akoestisch paneel haalt de (na)galm uit de werkplek. Heel belangrijk, want zo’n galm kan vermoeiend en afleidend zijn en onduidelijke communicatie tot gevolg hebben.

Magneet kan de akoestische wanden helemaal naar jouw smaak decoreren. Zodat de werkruimte niet alleen prettig rustig wordt, maar ook nog eens bijdraagt aan een smaakvolle uitstraling van jouw bedrijf.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
akoestische wanden interieur signing schiedam rotterdam vlaardingen maassluis

MAGNEET LOST ‘T OP

Laat de binnenruimte van het kantoor dus een afspiegeling zijn van de identiteit van het bedrijf. Magneet komt graag bij je over de vloer voor een advies over de beste keuzes voor jóuw pand. Laat ons het maar voor je oplossen … zijn we goed in!