drukwerk drukken of printen Magneet

VERANTWOORD IN DE SAMENLEVING

Maatschappelijke betrokkenheid, duurzaam ondernemen en hart voor milieu: al jaren staan deze thema’s hoog op onze agenda.

Zo hebben wij al sinds 2011 een dak vol zonnepanelen om maar iets te noemen. Verder steunen we maatschappelijke initiatieven en sportieve evenementen in Schiedam en omgeving. Voor de stad waarin we zijn gegroeid doen we graag iets terug. Vinden we heel gewoon.

voorbeelden
geschiedenis magneet dhr levens

familiebedrijf

De grafische industrie is, net als de samenleving, sinds de oprichting van Magneet in 1932 enorm veranderd. In de loop van turbulente decennia hebben wij ons ontwikkeld tot een vooraanstaande organisatie. Een organisatie die nog altijd is gevestigd in Schiedam, de plek waar Magneet geboren en getogen is.

Magneet is een echt familiebedrijf met inmiddels de derde generatie Levens aan het roer. Drie generaties van aanpakkers, probleemoplossers en vooruitdenkers. De rode draad die ons verbindt, is het adagium ‘kan niet, bestaat niet’. Geen moeite is ons te veel om onze klanten in alle facetten te ontzorgen.

Geschiedenis
drukkerij certifcaat

GECERTIFICEERD

Magneet is ISO-gecertificeerd. Dat betekent dat wij ons bedrijf goed beheren, goed leiden en dat we onze prestaties continu evalueren en optimaliseren.

Dat zijn standaardnormen voor kwaliteit. De beleving van kwaliteit gaat echter veel verder dan een certificaat. Wij werken er elke dag keihard aan om daarin te excelleren.