Magneet is een familiebedrijf met maar liefst 90 jaar kennis en ervaring in de communicatie-industrie. Wij gebruiken deze expertise om mooie producten voor u te maken, of het nu gaat om een enkel stuk of meerdere stuks, in het klein of in het groot, standaard of speciaal op maat gemaakt om perfect bij uw organisatie te passen.

Bij Magneet vinden we persoonlijk contact en begeleiding erg belangrijk. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies en ondersteuning, zodat uw product niet alleen mooi, maar ook effectief is. Wij geloven in samenwerking en hechten veel waarde aan langdurige relaties met onze klanten.

Wij zijn gepassioneerd over ons vak en zetten ons volledig in om uw organisatie te voorzien van de beste kwaliteit en service en kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een uniek en effectief communicatie product.

geschiedenis magneet dhr levens

Geschiedenis

De grafische industrie is, net als de samenleving, sinds de oprichting van Magneet in 1932 enorm veranderd. In de loop van turbulente decennia hebben wij ons ontwikkeld tot een vooraanstaande organisatie. Een organisatie die nog altijd is gevestigd in Schiedam, de plek waar Magneet geboren en getogen is.

Magneet is een echt familiebedrijf met inmiddels de derde generatie Levens aan het roer. Drie generaties van aanpakkers, probleemoplossers en vooruitdenkers. De rode draad die ons verbindt, is het adagium ‘kan niet, bestaat niet’. Geen moeite is ons te veel om onze klanten in alle facetten te ontzorgen.

Geschiedenis
drukkerij certifcaat

GECERTIFICEERD

Magneet is ISO-gecertificeerd. Dat betekent dat wij ons bedrijf goed beheren, goed leiden en dat we onze prestaties continu evalueren en optimaliseren.

Dat zijn standaardnormen voor kwaliteit. De beleving van kwaliteit gaat echter veel verder dan een certificaat. Wij werken er elke dag keihard aan om daarin te excelleren.

drukwerk drukken of printen Magneet

VERANTWOORD IN DE SAMENLEVING

Maatschappelijke betrokkenheid, duurzaam ondernemen en hart voor milieu: al jaren staan deze thema’s hoog op onze agenda.

Zo hebben wij al sinds 2011 een dak vol zonnepanelen om maar iets te noemen. Verder steunen we maatschappelijke initiatieven en sportieve evenementen in Schiedam en omgeving. Voor de stad waarin we zijn gegroeid doen we graag iets terug. Vinden we heel gewoon.

voorbeelden
walk of fame Magneet 2022

Onze walk of fame

‘Wil je iets goed geregeld hebben? Bel Magneet.’ Zonder naast onze schoenen te lopen, dit is wat veel klanten over ons zeggen.

Voor ons geen reden om achterover te leunen. Wij zetten ons juist elke dag opnieuw weer keihard in om te bewijzen dat wij dit vertrouwen van onze klanten waard zijn. Hieronder een selectie van bedrijven die al voor Magneet hebben gekozen.

Een breed palet van grote en minder grote namen, waar we bijzonder trots op zijn. Mogen wij jouw organisatie ook toevoegen aan onze Walk of Fame?