Recyclepunten

Bij voetbalvereniging PPSC dragen we bij aan duurzaamheid met op maat gemaakte recyclepunten voor flesjes en blikjes, vervaardigd door Magneet Communicatiecentrum.

Een creatieve manier om sport en milieubewustzijn te combineren.

drukwerk printwerk drukkerij schiedam vlaardigen rotterdam maassluis

stichting beeserious

Honingbijen hebben het wereldwijd zwaar. Om bij te dragen aan het herstel van de bijenpopulatie teelt en distribueert de Schiedamse stichting BeeSerious resistente bijen.

BeeSerious verkoopt honing en mead brandy (honingdistillaat) met een verhaal.

drukwerk printwerk drukkerij schiedam vlaardigen rotterdam maassluis

Magneet schiedamloop

Wij hoofdsponsor van de Magneet Schiedamloop. Tijdens dit hardloopevent rennen de deelnemers geld bij elkaar voor Spieren voor Spieren.

Magneet verzorgt belangeloos al het promotiemateriaal voor dit sportieve event met deze hartverwarmende doelstelling.

drukwerk printwerk drukkerij schiedam vlaardigen rotterdam maassluis

een kaartje voor

Tijdens de eerste uitbraak van het coronavirus bedacht Magneet de sympathieke actie ‘Een kaartje voor …’.

Magneet stelde gratis ansichtkaarten beschikbaar, die inwoners van Schiedam en Vlaardingen konden versturen aan ouderen, zieken of zorgverleners. Een klein gebaar met grote impact.

Terug naar projecten

Verantwoord ondernemen met Magneet

Magneet zet zich met hart en ziel in voor maatschappelijke projecten. Onze passie voor sociale betrokkenheid zien we terug in de projecten die we ondersteunen, van duurzame recyclepunten tot initiatieven die de bijenpopulatie versterken.

Elk project krijgt onze volle aandacht en creativiteit, of het nu gaat om het leveren van promotiematerialen of het lanceren van acties die de gemeenschap versterken. Op onze pagina ‘Maatschappelijk’ delen we met trots de verhalen en successen van deze projecten. Laat je inspireren door hoe visuele communicatie en sociale verantwoordelijkheid hand in hand kunnen gaan bij Magneet.