SIBON Erkend Signbedrijf

signbedrijf-schiedam-sibon

Magneet is een SIBON Erkend Signbedrijf

Kiest u voor Magneet Communicatiecentrum, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

Signbedrijf Schiedam

Magneet Communicatiecentrum is een begrip op het gebied van printmanagement, reclame- en decoratieprojecten en signing. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op (010-4622422).

Alweer meer dan 85 jaar timmert Magneet Communicatiecentrum aan de weg. Wij zijn van een drukkerij naar een Printmanagement met eigen productie gegroeid, de laatste jaren is de scope ook op het gebied van reclame- en decoratieprojecten komen te liggen. Van raambekleding en reclameborden langs het veld tot en met complete beursinrichtingen.

Een goed project start met een degelijk onderzoek en een sterk onderbouwd advies. Dit nemen wij bij Magneet Communicatiecentrum enorm serieus. Bij een goede voorbereiding loopt de productie en uitvoering op rolletjes.

Wij bieden onze klanten een uitgebreid advies op het gebied van:

• Binnenreclame
• Buitenreclame
• Beursinrichting
• Raambekleding
• Decoratieprojecten
• Promotionele winkel inrichting
• Point of sale materiaal
• Printmanagement

Na ons advies gaat het project van start. Dat betekent dat er geproduceerd moet worden. Wij doen dit allemaal in eigen huis. Dit om de kwaliteit en huisstijl compleet te borgen.

Compleet Signbedrijf

Het inmeten en monteren gebeurt door onze eigen mensen. Ook dit om de kwaliteit van ons product en service te kunnen borgen. Dat betekent dat alles onder 1 dak georganiseerd kan worden.

Met andere woorden: Magneet levert het complete plaatje, uiteraard wordt dit allemaal door uw vaste contactpersoon begeleid en georganiseerd.

Interesse? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak ([email protected] of 010-4622422) Wij komen graag langs. Uiteraard staan onze deuren open. Wij geven graag een rondleiding en wij zijn ervan overtuigd dat iedereen met veel nieuwe en leuke ideeën het pand verlaat.

Magneet Communicatiecentrum is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op

Bron: Sibon

Brancheorganisatie Signbedrijf

Bij de brancheorganisatie SI’BON is het belang van samenwerking tussen de signbedrijven groot. De gezamenlijke kennis van ondernemerszaken en technische vraagstukken staat ter beschikking van elk aangesloten signbedrijf. Ook voor reclameprojecten die op meerdere plaatsen in het land dienen te worden gerealiseerd, kan het netwerk van signbedrijven efficiënt voor een lokale invulling zorgdragen. Via een uitgebreide database van specialismen, die alleen voor alle aangesloten bedrijven beschikbaar is, kan het Erkend Signbedrijf een beroep doen op een collega signbedrijf. Daarnaast biedt SI’BON de signbedrijven ook gelegenheid om met elkaar in contact te treden op een sportieve middag, tijdens een meeting of bij een educatieve cursus.

Landelijk netwerk

Als dé overkoepelende organisatie voor sign biedt SI’BON een brede dienstverlening aan haar leden. Op vele vlakken ondersteunt SI’BON de aangesloten bedrijven. Met meetings, seminars, excursies, bedrijfsbezoeken en nieuwsbrieven worden de aangesloten signbedrijven op het gebied van technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, branche-ontwikkelingen en wetgeving geïnformeerd. Ter verbreding van de vakkennis biedt SI’BON een gevarieerd pakket van cursussen en trainingen aan en zet zij zich daarnaast in voor de ontwikkeling van de MBO beroepsopleiding Signmaker. SI’BON is voor duurzaam samenwerken, de grondlegger voor de sign-cao en veilig werken. In samenwerking met de VSBN en de LBV heeft zij zowel een Arbo-catalogus als een erkend branchemodel voor de RI&E ontwikkeld. En met de collectieve verzekeringen van SI’BON kunnen er veel risico’s worden geëlimineerd. Voor een individueel signbedrijf is er in collectief verband bij SI’BON veel voordeel te behalen.