Drukwerk Schiedam met eigen drukkerij

Magneet Communicatiecentrum is een eigentijds familiebedrijf die elke klant nog persoonlijk kent. Wij zijn geen onlinedrukkerij die aan de lopende band orders verwerkt voor anonieme opdrachtgevers. Magneet gaat juist graag samen met de klant in gesprek over de juiste oplossing.

Van onze drukkerij in Schiedam mag je kwalitatief hoogwaardig drukwerk verwachten. Drukwerk met het gewenste design, dat naadloos aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Drukken of printen?

Digitaal drukwerk of offset-drukwerk: onze druk- en printafdeling verzorgt het allemaal. Maar wat is het verschil?

Bij een offsetdruk wordt het ontwerp op een aluminium drukplaat geplaatst en via een laser belicht. De informatie die gedrukt wordt, komt niet rechtstreeks met het papier in aanraking. Bij een digitale drukpers wordt het drukbeeld direct doorgestuurd naar de pers. Er hoeven geen drukplaten te worden aangemaakt. Daardoor hoeft de pers niet eerst op te starten, voordat de juiste versie van het document eruit rolt.

Drukwerk drukkerij
drukwerk drukken of printen Magneet
drukwerk drukken of printen Magneet

Bekijk meer drukwerk projecten

Zakelijk drukwerk

Alleen het allerbeste drukwerk is goed genoeg voor jouw bedrijf. Magneet is al jarenlang de vertrouwde leverancier van zakelijk drukwerk voor bedrijven in Schiedam en omgeving. Denk aan visitekaartjes en briefpapier, aan bedrukte enveloppen en presentatiemappen, aan folders en brochures, aan posters en roll-up banners en meer.

Meer weten over het drukwerk van Magneet Communicatiecentrum? Neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.

Briefpapier
drukwerk schiedam vlaardingen schiedam maassluis

Hoewel we steeds meer communicatie digitaal versturen, is briefpapier nog altijd niet weg te denken. Niet zo gek, want briefpapier in jouw huisstijl is het visitekaartje van je bedrijf.

Brieven, facturen, offertes: met gepersonaliseerd briefpapier geef je alle zakelijke correspondentie een verzorgde en professionele uitstraling.

Ook handig: al jouw bedrijfsinformatie staat overzichtelijk op het briefpapier vermeld. Zo hebben jouw relaties altijd de belangrijkste gegevens bij de hand.

visitekaartjes drukwerk drukkerij Magneet

Voor een eerste indruk krijg je geen tweede kans. Zorg daarom voor een goede en professionele indruk met … visitekaartjes!

Magneet drukt jouw visitekaartjes en denkt mee over het ontwerp. Hoe wij jouw visitekaartjes drukken?

Dubbelzijdig of enkelzijdig, op alle denkbare papiersoorten, in welke afwerking je maar wilt, gelamineerd of anders … zeg maar wat je wilt en wij zorgen voor unieke en indrukwekkende visitekaartjes!

Drukwerk drukkerij

Het promotiemiddel bij uitstek is een informatieve én mooie folder over jouw bedrijfsactiviteiten, producten en/of diensten.

Magneet weet alles over de indeling en invulling van folders. Wij denken daar dan ook graag over met je mee. Vanzelfsprekend zijn vrijwel alle afmetingen en afwerkingen mogelijk.

Nieuwe flyers nodig? Wij drukken flyers van hoge kwaliteit. Heb je ze snel nodig? Magneet levert ze desnoods zelf bij je af met een spoedlevering. Zodat jij er de volgende dag al mee kan doen wat je wilt.

POSTER drukwerk drukkerij Magneet

Natuurlijk wil je jouw evenement groots aankondigen. Of jouw activiteit luidkeels onder de aandacht brengen.

Dé manier om dat effectief te doen, is met een poster. Magneet drukt jouw poster helemaal naar jouw smaak en wens. Mat of glanzend, groot of klein: voor de beste posters moet je bij Magneet zijn.

Posters voor buiten in de welbekende driehoeksborden, of in frames voor gebruik binnen: wij regelen het voor je. In de oplage die je maar wilt. Spoedlevering? Wij zorgen ervoor.

BROCHURES drukwerk drukkerij Magneet

Brochure, catalogus of magazine nodig? Magneet ontwerpt en drukt het voor je! Dankzij onze digitale en offsetprinters kunnen we elke grote (en kleine) oplage aan.

Desgewenst regelen wij ook tekst en beeld voor je. Met een pakkende brochure of spraakmakend magazine onderscheid je je op een bijzondere manier van de concurrent. Brochures en magazines zijn originele weggevers aan (potentiële) klanten.

Meer weten over het drukwerk van Magneet Communicatiecentrum? Neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.

Drukwerk uitbesteden?

Op zoek naar een drukkerij uit en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Schakel een specialist in voor al het drukwerk. Denk aan het drukken van flyers, posters, visitekaartjes, stickers, boeken en kaarten. Vraag een offerte aan of ga terug naar terug naar de pagina drukwerk uit eigen drukkerij.