gifts met logo

Maak indruk met een goed gekozen geschenk voor je zakenrelaties. Of dat nu een aardigheidje is of een exclusief cadeau: doe er iets leuks mee. Laat je klanten zien dat er over is nagedacht, dat je moeite voor ze hebt gedaan. Magneet laat je niet met lege handen staan en adviseert je graag over hartverwarmende geschenken.

Als er echt over is nagedacht, is het kleinste cadeautje al een hebbeding. Een fijne pen of kleine zoetigheid kan er al voor zorgen dat jouw klant zich gewaardeerd voelt.

Magneet helpt je aan de leukste geschenkjes, die desgewenst ook duurzaam en maatschappelijk verantwoord geproduceerd zijn.

Voorbeeld projecten

RELATIEGESCHENKEN

Je kunt het zo gek niet bedenken of Magneet heeft er een cadeau voor. Passend bij jouw relaties, van klein tot groot en voor elk budget. Kijk voor inspiratie alvast eens op www.relatiegeschenken.magneet.com. Op deze portal vind je meer dan een kwart miljoen cadeausuggesties!

Voorbeeld projecten
relatiegeschenken schiedam vlaardingen rotterdam maassluis
originele relatiegeschenken

GELEGENHEIDSCADEAUS

Wil je iets leuks doen voor een speciale gelegenheid? Je relaties verrassen met Valentijnsdag of Koningsdag, bij de start van de zomervakantie of als het WK, EK of de Olympische Spelen beginnen? Er is altijd een tijd om op te vallen met een toepasselijk cadeau. Geen idee wat? Wij wel!

Voorbeeld projecten

CADEAUS VOOR ONVERGETELIJKE MOMENTEN

Een honderdjarig jubileum of juist de opening van een gloednieuw bedrijf. Momenten die belangrijk zijn in het leven van je relaties. Momenten die vragen om een bijzonder cadeau. Maak er dan wel jóuw cadeau van. Magneet weet hoe je daar je persoonlijke touch aan kunt geven. Zodat niet alleen het moment, maar ook jouw cadeau gedenkwaardig is.

Voorbeeld projecten
onvergetelijke momenten
kerstpakketten schiedam vlaardingen rotterdam maassluis

Kerstpakketten

Hoe ga jij je klanten bedanken voor het vertrouwen in het afgelopen jaar? Stuur je een kaartje of kalender? Een mooie fles wijn of een cadeaupakket? Wat je ook doet, doe iets leuks. Op een persoonlijke, onderscheidende manier.

Voorbeeld projecten