Wil jij graag dat alles vanuit één centraal punt wordt geregeld? Eén adres waar ze alle kennis in huis hebben en over jarenlange ervaring beschikken? Een vertrouwd adres voor printmanagement? Magneet is die ontzorgende partner die jij zoekt. Overzichtelijk, oplossend, meedenkend en strak georganiseerd.

voorraadbeheer

WAREHOUSING

Je grijpt nooit ergens naast als Magneet de voorraden voor je beheert. Van briefpapier tot bureaulegger: alles is keurig op voorraad en ligt op de juiste plek.

Niemand in jouw organisatie die zich daar druk om hoeft te maken en jij houdt zelf de controle en het inzicht. Magneet bied je de perfecte facilitaire ondersteuning.

COMPLEET BEHEER

Welke producten mogen worden ingekocht? En welke medewerkers of afdelingen zijn gerechtigd om producten te bestellen? Magneet  kan  jouw  bestellingen  centraal  coördineren  en  beheren.  Zodat  jij  er  geen  omkijken  naar  hebt.

CONTENTMANAGEMENT

Je wilt de marketingafdeling ontlasten, maar de contentstromen moeten wel goed georganiseerd blijven. En de eenduidigheid in alle communicatie-uitingen moet scherp worden bewaakt.

Outsource jouw contentmanagement gedeeltelijk of volledig aan Magneet en het komt goed.

PRODUCTIEMANAGEMENT

Door alles centraal te beheren, kunnen wij jou uitstekend ondersteunen bij het productieproces. Wij monitoren de kwaliteit en kwantiteit en streven naar een voortdurende verbetering van het productieproces. Ontzorgers pur sang, dat zijn we bij Magneet!

WEBPORTAL

Zoek jij deze complete ondersteuning? Dan bouwen wij samen met jou een online portal op maat. Via dat portal coördineren en sturen wij het volledige inkoopproces.

Wij werken met een digitaal beheersysteem, waarmee jij online drukwerk kunt bestellen, de voorraad kunt beheren en deze over verschillende locaties kunt distribueren. Makkelijk, veilig en efficiënt.