BEURS

Sta je binnenkort op een beurs? Magneet zorgt dat jouw stand zoveel mogelijk publiek aantrekt. Dat begint al ruim van tevoren met een save-the-date-bericht. Daarna verzorgen wij al het benodigde promotiemateriaal, de giveaways en aankleding van de stand.

Alles wat je maar nodig hebt voor een beurspresentatie vanuit één hand geregeld: Magneet doet ’t gewoon.

Voorbeeld projecten

ZAKELIJK EVENT

Organiseer je zelf een zakelijk event of presenteer je je eigen organisatie, zorg dan dat je goed bent voorbereid. Regel op tijd een rolbanner bijvoorbeeld en denk ook aan flyers en posters, hand-outs, een kleine attentie en goodiebags.

Magneet maakt het allemaal. En zorgt desgewenst ook voor de uitgebreide aankleding van het totale event.

Voorbeeld projecten
roll-up banner bestellen

MAILING

Was het vroeger schieten met hagel, vandaag worden (e-)mailings naar een selectieve doelgroep verstuurd. Online of op papier, met een mailing breng je jouw product of dienst onder de aandacht van gesegmenteerde doelgroepen die daar behoefte aan hebben.

Krijg je de kans jouw bedrijf te vertegenwoordigen op een beurs, zakelijk event of netwerkbijeenkomst? Of wil je je bedrijf presenteren in een mailing? Laat dat maar aan de indrukwerkers van Magneet over!

VERPAKKING

Ook als je een product verstuurt aan een klant, presenteer je daarmee je bedrijf. Zorg er daarom voor dat jouw pakket positief opvalt tussen alle andere poststukken. Laat het pakket op een bijzondere manier bezorgen bijvoorbeeld.

Val ook op met de verpakking: ludiek of klassiek, maar altijd smaakvol. Met Magneet kom je overal goed binnen.

relatiegeschenken bestellen