Roll-up banners laten maken

De snelste manier om op te vallen is door een roll up banner te laten maken. Of je nu reclame maakt op je plaatselijke beurs of gewoon wat flair wilt voor een evenement.

Met een gedrukte roll-up banner kun je met gemak een professionele presentatie van je merk, bedrijf of product geven. Dit kleine en draagbare formaat kan in enkele minuten opgezet worden voor gebruik op beurzen of evenementen die variëren van workshops – zodat je altijd iets bij de hand hebt!

Laat je roll-up banner bij Magneet ontwerpen en bedrukken met jouw reclame of boodschap en je hebt een perfecte eyecatcher!

roll-up banner bestellen
roll up banner bestellen

roll-up banner laten maken

We weten dat het een strijd kan zijn om de perfecte banner voor je evenement te vinden. Gelukkig hebben wij een oplossing! Ons team van ontwerpers is hier om je te helpen met de perfecte roll-up banner te maken om jouw bedrijf te presenteren en die mensen enthousiast maakt.

We sturen je een voorbeeld van het ontwerp van de banner en wanneer jij helemaal tevreden bent drukken wij de roll-up banner en zetten hem in elkaar. inclusief handige draagtas om de roll-up banner te beschermen en in te vervoeren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Waarom roll-up banners bij Magneet laten maken?

  • Wij volgen de nieuwste trends en wij bieden je de beste kwaliteit, snelle levertijden en een uitstekende service.
  • ‘Kan niet, bestaat niet’ is al jaren ons motto. Dus geen verzoek zo gek, of Magneet vindt er een passende oplossing.
  • Wij zijn een solide familiebedrijf, waar creativiteit, lef en ontzorging in ons DNA zijn verankerd. Met succes, want je bestaat niet zómaar al bijna negentig jaar!
  • Alle artikelen zijn snel en makkelijk online te bestellen. Heb je speciale maatwerkwensen? Kom gezellig langs op ons kantoor annex showroom!
Vraag een vrijblijvende offerte aan