interieur signing schiedam rotterdam vlaardingen maassluis

Interieurfolie

Helemaal klaar met die oude kastenwand of lelijke tafel? Niet meteen vervangen, maar laat Magneet ‘m restylen met interieurfolie. Het resultaat -de look & feel van een heel nieuw interieur- zal je verbazen.Wat wij kunnen beplakken met interieurfolie? Wat níet!

Van keukenfront tot kastenwand, van bureau tot receptiebalie: je zegt het maar. Het ziet er niet alleen top uit, maar is ook nog eens heel duurzaam.Handig: vrijwel alle oppervlakken kunnen wij bepakken met interieurfolie: glas, metaal, beton, hout, keramiek, kunststof. Niets is te gek.

Voorbeeld projecten

Glazen kantoorwanden

Glazen wanden op kantoor zijn al jaren populair. Ook al creëer je daarmee een open karakter, toch blijft er altijd behoefte aan afgesloten werkruimtes.

Denk aan spreekkamers, vergaderplek, belruimte of een vertrek waar je ongestoord kunt werken. De toepassing van bedrukte glazen wanden is in die gevallen dé oplossing. Met behoud van licht en transparantie realiseer je toch de benodigde privacy.

Magneet heeft een ruim aanbod aan mogelijkheden om de glaswand goed te laten aansluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf. Bijvoorbeeld door frosted folie op het glas aan te brengen.

vraag een offerte aan
binnen signing schiedam vlaardigen rotterdam maassluis

Wanddecoraties

Welke uitstraling jouw bedrijf heeft, is afhankelijk van onder andere de wanddecoraties. Zo laat je de klant zien waar jij voor staat. Een mooi kantoor straalt klasse uit en daarmee maak je een sterke indruk.

Met wanddecoraties vertel je je eigen verhaal. Een goedgekozen mega-poster bijvoorbeeld of juist een collage met meerdere kleine foto’s van onderwerpen waar je echt iets mee hebt.

Of een tekst aan de wand die de identiteit van jouw bedrijf goed weergeeft. Magneet print jouw wanddecoraties op veel verschillende materialen. Op metaal bijvoorbeeld, op glas, op panelen van hout of perspex: niets is onmogelijk en alles is bespreekbaar.

Voorbeeld projecten