relatiegeschenken

Relatiegeschenken bestellen

Goed gekozen relatiegeschenken zijn persoonlijk, onderscheidend en hartverwarmend. Bestel ze bij Magneet en maak een blijvende indruk op jouw zakelijke relaties! Dankzij onze in-house dtp-afdeling kunnen wij jouw relatiegeschenken volledig customizen.

Zo sluiten ze naadloos aan bij de look & feel van jouw merk, bedrijf of evenement. Ook handig: plaats jouw relatiegeschenkenbestelling eenvoudig online. Magneet staat garant voor topservice en een resultaten die binnenkomen!

relatiegeschenken bestellen
relatiegeschenken-met logo

Relatiegeschenken bedrukken met logo

Een relatiegeschenk bedrukt met logo en/of boodschap is meer dan zomaar een cadeautje. Het levert een uitzonderlijk grote meerwaarde bij het positioneren van merken, het versterken van imago’s en de marketing van producten of diensten.

Gepersonaliseerde communicatie met een langetermijneffect, waarvan de impact die van commercials en advertenties overtreft. Tegen een fractie van de kosten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

originele relatiegeschenken

Maar hoe vind je het juiste relatiegeschenk dat past bij het gekozen geefmoment en de doelgroep? Laat Magneet maar voor je zoeken, dan komt het goed.

Van bedrukte pennen, paraplu’s, schrijfmappen en sleutelhangers tot originele gadgets en giveaways voor op beurzen en open dagen: Magneet vindt wat je zoekt!

Als familiebedrijf verbindt Magneet al bijna negentig jaar succesvol mensen en organisaties. Van eenvoudige relatiegeschenken en weggevers tot luxe, persoonlijke gifts: voor elk doel en elk budget hebben wij het perfecte geschenk.

bestel relatiegeschenken online
originele relatiegeschenken

Top 5 relatiegeschenken

Waardering laten blijken aan je medewerkers, je klanten extra in het zonnetje zetten of je netwerk verstevigen: welke reden je ook hebt om een relatiegeschenk te geven, met deze toppers zit je altijd goed!

relatiegeschenken-balpen

1. De balpen

Al jaren dé favoriete weggever en (in luxere vorm) hét ideale relatiegeschenk: de pen! Pennen zijn er in talloze variaties. Van kunststof tot edelmetaal: een pen past in elk denkbaar jasje.

Laat je de pen ook nog eens bedrukken met naam en logo van jouw bedrijf, dan heb je een perfect promotiemiddel te pakken. Een pen past bij elke branche en wordt dagelijks gebruikt.

Balpennen bekijken
relatiegeschenken-powerbank

2. Powerbank

Met de voortschrijdende digitalisering van onze samenleving is een krachtige powerbank onmisbaar. Smartphone, tablet, laptop, muziekdrager: ze hebben allemaal een accu die een keer leeg raakt.

Ben je niet in de buurt van een stopcontact, dan is zo’n draagbare accu een vriend in nood. Een populair geschenk dus om jouw relaties mee te verrassen. Uiteraard voorzien van naam en logo.

Powerbanks bekijken
relatiegeschenken-met logo

3. USB-stick

Waar zouden we zijn zonder de USB-stick? Al jaren een van de meest bestelde relatiegeschenken. Niet zo gek, want de USB-stick is een bijzonder effectief cadeautje.

Je kunt ze samenstellen in elk gewenst design, in elke denkbare kleur en bedrukking en natuurlijk ook in elke geheugencapaciteit die je maar wilt. Ook met de vorm van de USB-stick kun je creatief zijn: lipstick, kat, voetbal, wijnfles … wat kies jij?

USB-sticks bekijken
relatiegeschenken bestellen
relatiegeschenken-paraplu

4. Paraplu

Regen en Nederland, het hoort bij elkaar als je linker- en je rechterschoen. Wat ligt er dan altijd wel in je auto of tas? Juist, de paraplu! Heb je er ooit weleens bij stilgestaan hoe enorm aanwezig een uitgeklapte paraplu is?

Hoe niet te vermijden groot dat oppervlak is? Een oppervlak dat je helemaal kunt laten bedrukken met wat je ook maar wilt. Logo, kunstwerk, gedicht: alles kan!

Paraplu's bekijken
relatiegeschenken-wijn

5. Wijn

Veel mensen zijn dol op een wijntje, dus met een mooie fles wijn als relatiegeschenk kom je altijd goed binnen. Een fles wijn is nog altijd een prima manier om je waardering te uiten voor klanten en medewerkers.

Met een geurige Merlot of stuivende Sauvignon Blanc maak je iedereen blij. En wil je de feestvreugde nóg groter maken? Doe dan eens gek en geef een fles fijn bruisende champagne. Met bedrukking op het etiket en/of in een gepersonaliseerde verpakking!

Wijnen bekijken

Waarom relatiegeschenken bij Magneet bestellen?

  • Wij volgen de nieuwste trends en wij bieden je de beste kwaliteit, snelle levertijden en een uitstekende service.
  • ‘Kan niet, bestaat niet’ is al jaren ons motto. Dus geen verzoek zo gek, of Magneet vindt er een passend relatiegeschenk bij. Wij helpen je iets leuks te doen voor je relaties … met echte impact!
  • Wij zijn een solide familiebedrijf, waar creativiteit, lef en ontzorging in ons DNA zijn verankerd. Met succes, want je bestaat niet zómaar al bijna negentig jaar …
  • Alle artikelen zijn snel en makkelijk online te bestellen. Heb je speciale maatwerkwensen? Kom gezellig langs op ons kantoor annex showroom!
Vraag een vrijblijvende offerte aan
relatiegeschenken bestellen