Kaartspel

Een klein maar erg fijn geschenkje voor je relaties: een kaartspel bedrukt met jouw logo. Zo blijf je continu in beeld.

Balpennen

Pennen die lekker schrijven, worden gemist als ze leeg zijn. Een eenvoudig maar doeltreffend promotiegeschenk, als je logo er tenminste op staat!

Waterflessen en thermoflessen bedrukken

Waterflessen en thermoflessen

Diverse waterflessen en thermosflessen bedrukt en mogen leveren aan onze klanten Bureau Veritas en Swarco. Thermosflessen zijn bij uitstek een geschikt geschenk om uw relatie warm te houden!

relatiegeschenken schiedam vlaardingen rotterdam maassluis

LEGO met jouw logo

Over persoonlijke touch gesproken: een LEGO-setje in een doos met jouw logo doet het altijd goed.

kerstpakketten schiedam vlaardingen rotterdam maassluis

Persoonlijke touch

Groot of klein en voor elk budget: Magneet weet welk cadeau bij jouw relaties past. Maak er wel jóuw cadeau van. Met andere woorden: zorg voor een persoonlijke touch. Magneet helpt je graag verder.

Terug naar projecten

Promotiegeschenken en giveaways

Promotiegeschenken en giveaways zijn de stille helden van merkbekendheid, ze brengen je naam op plekken waar traditionele reclame dat niet kan. Bij Magneet weten we hoe we deze kleine attenties grootse impact kunnen geven. Onze projectpagina voor promotiegeschenken toont een breed assortiment aan creatieve en persoonlijke items die jouw merk versterken.

Van klassieke pennen tot innovatieve gadgets, elk geschenk wordt een ambassadeur van jouw bedrijf. Laat je inspireren door de mogelijkheden en zet jouw merk op de kaart. Elk item is een kans om jouw verhaal te delen en de relatie met je klanten en partners te verdiepen.