Signing op kantoor of bedrijf

De visuele identiteit van jouw organisatie moet overal zichtbaar zijn. Binnen én buiten het bedrijfspand, op de voertuigen en de kleding. Magneet laat zien dat je er bent, op de goede manier!

wand bedrukken

signing binnen

Je bent trots op je kantoor, maar laat je ook goed zien welke organisatie er zit? Vergroot je logo bijvoorbeeld uit op de muur of op de vloer en gebruik de kleuren van je huisstijl in de bewegwijzering.

Bekleed een monotone wand met een grote print die iets over jouw bedrijfsvoering zegt. Magneet helpt je bij het realiseren van die persoonlijke touch.

Voorbeeld projecten

signing buiten

Bescheidenheid siert de mens, maar wees niet te bescheiden als het gaat om de zichtbaarheid van je bedrijfspand. Tuurlijk, de bedrijfsnaam prijkt waarschijnlijk al wel op de gevel. Maar denk eens wat groter.

Laat wapperende vlaggen met jouw naam erop bij de ingang plaatsen. Of bekleed de gevel met beelden en/of teksten die bij jouw bedrijf passen. Magneet laat jouw bedrijf shinen, ook aan de buitenkant!

Voorbeeld projecten
vlaggen en masten signing buiten
reclamebord voor buiten

WAGENPARK

Auto van de zaak? Laat dat dan zien op auto,bus of vrachtwagen. Met een subtiel logo of van onder tot boven gewrapt in de kleuren van je bedrijf.

Magneet verandert elk voertuig in een rollend reclameobject. Waar je ook rijdt, de naam van jouw bedrijf staat op ieders netvlies gebrand!

Voorbeeld projecten

BEDRIJFSKLEDING

Dragen  jouw  medewerkers  bedrijfskleding?  Dan  zijn  zij  de  wandelende  visitekaartjes  van  de  organisatie. Zorg dan wel dat jouw naam er goed en opvallend op staat.

Ook als je een (sport)club sponsort of als jouw bedrijf aanwezig is bij een event, kom je goed voor de dag met een bedrukt kledingstuk. Magneet regelt het!

Voorbeeld projecten
drukken bedrijfskleding