WIJNDOZEN laten bedrukken

De fles wijn is een geliefd relatiegeschenk. Zo jammer dat dit cadeau vaak zónder persoonlijk etiket, kistje met logo, of ook maar enige geschenkverpakking in de hand wordt gedrukt.

Met één of meerdere goed gekozen flessen wijn kun je een goede, blijvende indruk maken. Geef je de wijn zónder verpakking cadeau, dan laat je toch echt een deel van deze kans liggen.

Magneet weet alles over het bedrukken van geschenkverpakkingen voor je wijnflessen. Maak gebruik van onze kennis en laat je relaties zien van wie ze zo’n mooi geschenk hebben gekregen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wijndozen bedrukken met logo

Op maat gemaakt

Een op maat gemaakte en bedrukte verpakking heeft een fantastische en onderscheidende uitstraling. Zo laat je zien dat jouw product er niet één van dertien uit een dozijn is.

Magneet weet hoe je met een verpakking een sterke indruk kunt maken. Voor bijna elk product kunnen wij een maatwerkverpakking maken. Geen eigen ontwerp? Ook dat regelt Magneet voor je.

Ook in kleinere oplage

Niet iedere ondernemer of organisatie zit te wachten op bedrukkingen in grote oplagen. Dat snappen we bij Magneet. Wij weten wat onze klanten willen en passen het aanbod daarop aan.

Zo hebben we een breed assortiment relatiegeschenken die je ook in kleine aantallen kunt laten bedrukken met eigen logo en/of tekst. Magneet weet hoe je ook als kleinere ondernemer impact kunt maken met een relatiegeschenk.