Cadeauverpakkingen

Een persoonlijk ontworpen verpakking om jouw geschenk heen, geeft je bedrijf een professionele uitstraling. Hoe groot de verpakking moet zijn, kun je zelf bepalen.

Cadeauverpakkingen laten bedrukken

Net zoals je er zelf voor kiest om alleen de buitenkant of ook de binnenkant te laten bedrukken. De verpakkingen zijn helemaal naar jouw wensen te bestellen, te bedrukken en op maat te maken.

Uiteraard adviseert Magneet je hier graag bij. Heb je zelf geen ontwerp beschikbaar, dan kun je ook daarvoor bij Magneet terecht. Geen verpakking zo bijzonder, of Magneet maakt ’t voor je.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Cadeauverpakkingen bedrukken met logo

Op maat gemaakt

Een op maat gemaakte en bedrukte verpakking heeft een fantastische en onderscheidende uitstraling. Zo laat je zien dat jouw product er niet één van dertien uit een dozijn is.

Magneet weet hoe je met een verpakking een sterke indruk kunt maken. Voor bijna elk product kunnen wij een maatwerkverpakking maken. Geen eigen ontwerp? Ook dat regelt Magneet voor je.

Ook in kleinere oplage

Niet iedere ondernemer of organisatie zit te wachten op bedrukkingen in grote oplagen. Dat snappen we bij Magneet. Wij weten wat onze klanten willen en passen het aanbod daarop aan.

Zo hebben we een breed assortiment relatiegeschenken die je ook in kleine aantallen kunt laten bedrukken met eigen logo en/of tekst. Magneet weet hoe je ook als kleinere ondernemer impact kunt maken met een relatiegeschenk.