ontwerp deuren en bordjes

Magneet heeft de binnenruimtes van het ISK College verrijkt met een uniek ontwerp voor deuren en bordjes, vervaardigd door de creatieve hand van ontwerper Joost van Dalen. Deze aanpassingen brengen niet alleen een visuele samenhang, maar ook een verfrissende sfeer binnen de schoolmuren.

vloersigning be solar wegbewijziging vloer

Vloersigning

Voor de winkel van Be Solar hebben we stijlvolle vloersigning ontworpen en aangebracht om klanten op een intuïtieve manier door de winkel te leiden.

Het project omvatte het volledige traject van ontwerp tot implementatie van de bewegwijzering, inclusief een effectieve routeinrichting.

interieur signing vlaardingen schiedam

Deursigning

Toon de functie van de ruimte erachter op de deur. Zoals een heren- en damestoilet.

Handig, zeker in geval van hoge nood. Laat Magneet het maar voor je regelen.

interieur signing schiedam

Complete signing

Signing op deuren, ramen en kasten maakt een ruimte helemaal af. Ook daar kun je bij Magneet voor terecht.

Bewegwijzering in relief

Bewegwijzering reliëf

Bewegwijzering regelen we ook, met waar gewenst ook met braille (verhoogd beeld).

Door te kiezen voor braille borden, kunnen slechtzienden en blinde personen zich gemakkelijker oriënteren in uw gebouwen.

Terug naar projecten

BINNEN BEWEGWIJZERING: EEN DUIDELIJK PAD IN JOUW RUIMTE

Een gestroomlijnde binnenomgeving begint bij heldere bewegwijzering. Magneet zet jouw ruimte in de schijnwerpers met binnenbewegwijzering die zowel functioneel als representatief is.

Van subtiele raamfolie tot praktische vloersigning en stijlvolle deurborden, we zorgen dat elke hoek van je pand jouw merk ademt en bezoekers moeiteloos hun weg vinden.

Bekijk op onze website hoe wij ruimtes transformeren met creatieve oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw visuele identiteit. Maak van je binnenruimte een duidelijk en coherent geheel met Magneet.