autobelettering Rotterdam

Welk merk of soort auto je ook rijdt. Autobelettering is altijd een goede keuze om uw bedrijfsauto extra goed voor de dag te laten komen.

Of je nou één voertuig wilt beletteren of een heel wagenpark, je kunt altijd rekenen op een snelle en professionele service.

Wij verzorgen voor jou het gehele proces: Van ontwerp, tot productie, tot de plaatsing van de belettering. Geen uitdaging is voor ons te gek. Magneet ontzorgt je helemaal!

Je kunt erop rekenen dat de autobelettering wordt uitgevoerd door professionals. Wij zorgen ervoor dat de belettering bubbelvrij en met zorg wordt aangebracht. Zo ben jij verzekerd van het beste eindresultaat.

Natuurlijk geven wij garantie op de autobelettering. Voor de belettering werken wij uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen.

Autobelettering en wrapping schiedam vlaardingen maassluis rotterdam
Autobelettering en wrapping schiedam vlaardingen maassluis rotterdam
Autobelettering en wrapping schiedam vlaardingen maassluis rotterdam

Bekijk meer autobelettering projecten

Auto beletteren in Rotterdam bij Magneet

Bij Magneet kan je altijd rekenen op een professionele service. Het beletteren van een auto, een bestelwagen, vrachtauto of een heel wagenpark, ons professioneel montageteam voert de autobestickering altijd op een vakkundige manier uit.

Waarom autobelettering of bestickering?

Reclame kan leiden tot het krijgen van nieuwe klanten. Een goed voorbeeld van een goede en effectieven manier van reclame is autobelettering.

Het is een relatief eenvoudige manier van reclame maken en het bereik is zeer groot. Wanneer je met de auto onderweg bent, zullen tal van mensen de reclame zien. De kans is zeer groot dat er ook mensen uit uw doelgroep naar de reclame kijken.

Een sterke autoreclame blijft hangen. Bij Magneet voorzien wij jouw auto van autobestickering, belettering of een unieke design.

Dit kan variëren van een simpele belettering tot zeer complete carwrapping. Alle technieken en combinaties zijn mogelijk.

Veel gestelde vragen autobelettering Rotterdam en omstreken

Kan een bestickerde auto door de wasstraat?

Ja dat kan. Het materiaal dat wij gebruiken is van goede kwaliteit. Wij werken uitsluitend met A-merken. Hierdoor is de belettering na twee weken weer- en carwash bestendig.

Benieuwd naar de bestickering voor jouw auto kostprijs?De kosten hangen af van het aantal stickers dat je wilt gebruiken en de manier waarop we daarmee aan de slag gaan. Wil je de contouren laten uitsnijden en op die manier voor een professionele presentatie zorgen? Het is een werkwijze die meer tijd kost, maar het beste resultaat oplevert.

Stickers op een autoruit zijn iets gemakkelijker te verwijderen dan stickers op lak of verf.

  • Gebruik geen scherpe materialen.
  • Let op met huis-, tuin- en keukenmiddeltjes.
  • Gebruik een haardroger om lijm op te warmen.
  • Gebruik een stickerverwijderaar voor de carrosserie.
  • Werk met een caramelschijf om de autolak niet te beschadigen.
  • Schakel de hulp van een professional in.

Magneet is een erkend Si’bon signbedrijf

Omdat de aanbieders op deze markt sterk in prijs, continuïteit, creativiteit en kwaliteit uiteen kunnen lopen, is het belangrijk om zekerheid te hebben bij opdracht, uitvoering en garantie.

SI’BON, de organisatie voor binnen- en buitenreclame, hanteert een keurmerk met erkenningsregeling waartoe alleen gerenommeerde bedrijven toegang hebben.De signbedrijven die u op onze website vindt zijn specialist op dit gebied en onderscheiden zich door creativiteit en vakmanschap.

Wil je een bijzondere reclame, kies dan daarom ook voor Magneet Communicatiecentrum een Erkend Signbedrijf.

Meer over Magneet

Magneet Grafische Communicatie B.V. is een Drukwerk drukkerij in Schiedam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op ‘s-Gravelandseweg 399. Magneet Grafische Communicatie B.V. is opgericht op 12/27/1932.

Dit bedrijf is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 24196690 en de ondernemingsvorm is een Besloten Vennootschap. De vestiging aan de ‘s-Gravelandseweg telt 10-19 werkzame personen.

Autobeletteren of bestickeren?

Naast het ontwerp en de productie van de belettering, brengen we de reclame-uitingen ook  aan op de voertuigen.
In onze eigen  ontwerpstudio zitten ervaren designers die aan de hand van een logo of huisstijl de belettering kunnen omtoveren tot een echte eye catcher! Vraag een offerte aan of ga terug naar terug naar autobelettering Rotterdam.