PANDBELETTERING

raam Belettering en raamfolie

Of je bedrijf nu in hartje stad is gevestigd, langs de snelweg of in de polder: raambelettering zorgt voor herkenning en zichtbaarheid. Je valt er niet alleen meer mee op, maar raambelettering vermindert ook de inkijk en reduceert het zonlicht.

Raambelettering kan het logo van jouw bedrijf zijn, een passende tekst of symbool. De letters of afbeeldingen snijden we uit raamfolie, waarvan veel verschillende soorten bestaan.

Afhankelijk van jouw voorkeur voor bijvoorbeeld de dichtheid van het folie, maken we samen de juiste keuze.

Voorbeeld projecten

gevelbelettering

Gevelbelettering fungeert als het ultieme visitekaartje voor jouw onderneming. Het verhoogt niet alleen je zichtbaarheid drastisch door duidelijk aan te geven wie je bent en wat je doet, maar verbetert ook de vindbaarheid van je locatie voor bezoekers.

Of je nu langs een snelweg of in een druk stadscentrum gevestigd bent, een goed ontworpen logo of bedrijfsnaam op de gevel trekt de aandacht en kan zelfs de loop van klanten naar je toe versterken.

Daarnaast kan effectieve gevelreclame dienen als een ankerpunt in de gemeenschap, waardoor je onderneming een herkenningspunt wordt in het gebied.

vraag een offerte aan
logo aan de muur

Logo aan de muur

Het laten maken van een logo aan de muur kan een krachtige visuele statement zijn voor jouw bedrijfsruimte.

Een muurlogo is niet alleen een reflectie van je merkidentiteit, maar ook een constant reminder van je bedrijfsmissie voor zowel medewerkers als bezoekers.

Bij Magneet zorgen we voor een professionele uitvoering, van het ontwerp tot de montage, zodat je logo perfect past bij de stijl en sfeer van je kantoor.

Voorbeeld projecten