Verzenddozen bedrukken

Op zoek naar een passende bescherming van jouw postpakketjes? Helemaal in de huisstijl van jouw bedrijf of event?

Bij Magneet vind je altijd de juiste verzendverpakkingen voor jouw product, cadeau of relatiegeschenk. Stijlvol verzenden? Laat dat maar aan Magneet over.

Tape bedrukken

Verpakkingstape is een effectieve manier om kartonnen dozen mee te verpakken. Ga dan niet voor dat saaie bruine tape, maar kies eens voor bedrukt plakband.

Met je logo bijvoorbeeld, of met een toffe print naar eigen ontwerp. Magneet zorgt dat het blijft plakken, letterlijk en figuurlijk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Verzenddozen bedrukken met logo

Op maat gemaakt

Een op maat gemaakte en bedrukte verpakking heeft een fantastische en onderscheidende uitstraling. Zo laat je zien dat jouw product er niet één van dertien uit een dozijn is.

Magneet weet hoe je met een verpakking een sterke indruk kunt maken. Voor bijna elk product kunnen wij een maatwerkverpakking maken. Geen eigen ontwerp? Ook dat regelt Magneet voor je.

Ook in kleinere oplage

Niet iedere ondernemer of organisatie zit te wachten op bedrukkingen in grote oplagen. Dat snappen we bij Magneet. Wij weten wat onze klanten willen en passen het aanbod daarop aan.

Zo hebben we een breed assortiment relatiegeschenken die je ook in kleine aantallen kunt laten bedrukken met eigen logo en/of tekst. Magneet weet hoe je ook als kleinere ondernemer impact kunt maken met een relatiegeschenk.