Drukkerij VLAARDINGEN

Magneet Communicatiecentrum is geen online drukkerij die enkel aan de lopende band opdrachten verwerkt. In plaats daarvan gaan we graag met onze klanten in gesprek om te kijken of wij een oplossing kunnen bieden. Met het gewenste design in het achterhoofd gaan we voor je aan de slag in onze drukkerij in de buurt van Vlaardingen om zo hoogwaardig drukwerk aan te bieden dat aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf.

Drukwerk drukken of printen?

Onze druk en print afdeling verzorgt zowel digitaal drukwerk als offset drukwerk. Bij een digitale drukpers wordt het drukbeeld direct doorgestuurd naar de pers. Er hoeven geen drukplaten te worden aangemaakt, waardoor de pers niet eerst hoeft op te starten voordat de juiste versie van het document uit de pers rolt.

Het resultaat qua kleur is meestal vergelijkbaar met een offset drukpers, omdat de digitale pers gebruik maakt van vloeibare inkt. Toch zijn sommige kleuren niet precies te benaderen met de digitale kleurtabel. De offset drukpers doet er lang over om op te starten. Voordat het vel op kleur is, zijn er al ongeveer 100 vellen gedrukt, wat natuurlijk niet erg milieuvriendelijk en ook niet voordelig is.

Voor drukken heb je bovendien te maken met vaste gegevens, waardoor elk exemplaar hetzelfde wordt. Voor kleine oplages raden wij aan om digitaal te printen. Bij grote oplages kiest men meestal voor offset drukwerk.

Wilt u meer weten over ons drukwerk? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Drukwerk drukkerij
drukwerk drukken of printen Magneet
drukwerk drukken of printen Magneet

Bekijk meer drukwerk projecten

De drukkerij bij Magneet Communicatiecentrum

Ook al reikt onze dienstverlening inmiddels veel verder, we vergeten onze roots niet. Van huis uit is Magneet een solide kwaliteitsdrukkerij en drukwerk is nog altijd onze passie. Met Magneet zijn al jouw zorgen aan papier toevertrouwd.

Op de unieke manier die bij jou past. Magneet Communicatiecentrum beschikt over een, een full service drukkerij in de buurt van Vlaardingen. Ons bedrijf is uitgerust om al jouw opdrachten in huis te kunnen uitvoeren. Een hecht team van professionals die hun ‘vak’ verstaan zorgen voor een kwalitatief goed eindproduct.

Sinds de oprichting van de drukkerij in 1935 produceren wij een breed pakket aan drukwerk, van kerstkaarten, huisstijl, brochures tot full-colour fotowanden.

Met name het maken van kunstkaarten, flyers, ansichtkaarten, brochures en posters is een uitgebreid proces. Van ontwerp tot compleet product, alles wordt binnen eigen bedrijf verzorgd.

Uitnodigingen en mailings kunnen door ons worden voorzien van adressen en in een envelop worden verstuurd. Jij levert ons dus een adressenbestand en wij zorgen dat het drukwerk bij uw klant op de deurmat valt. Makkelijk toch?

Veel gestelde vragen drukkerij

Wat is het verschil tussen digitaal printen en offset drukken?

Het grote verschil tussen een digitale drukker en een offset drukkerij, is dat de vaste kosten per drukopdracht (het opstarten van de pers bijvoorbeeld) lager zijn bij digitaal drukken. Daarentegen zijn de variabele kosten per drukvel veel hoger dan bij offsetdruk.

Offset drukken is een van de meest gebruikte druktechnieken. Bij een offsetdruk wordt er gebruik gemaakt van aluminium drukplaten. … Bij offsetdrukken wordt het beeld via een laser belicht op de plaat. De informatie die gedrukt wordt komt niet rechtstreeks in aanraking met het papier.

Je kunt bij de bestelling het formaat opgeven van je printwerk. Kies bij een afwijkend formaat altijd het formaat waarin je bestand past. Bijvoorbeeld voor een poster van 40 x 40 cm kies je A2 (42 x 59,4 cm) en voor een flyer van 18 x 18 cm kies je A4 (21 x 29,7 cm)

Drukkerij in de buurt van Vlaardingen

Magneet Grafische Communicatie B.V. is een Drukwerk drukkerij in Schiedam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op ‘s-Gravelandseweg 399.Magneet Grafische Communicatie B.V. is opgericht op 12/27/1932. Dit bedrijf is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 24196690 en de ondernemingsvorm is een Besloten Vennootschap. De vestiging aan de ‘s-Gravelandseweg telt 10-19 werkzame personen.

Drukwerk uitbesteden?

Op zoek naar een drukkerij uit en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Schakel een specialist in voor al het drukwerk. Denk aan het drukken van flyers, posters, visitekaartjes, stickers, boeken en kaarten.