Waar is Romer gebleven?

‘Ik zocht Drukkerij Romer, maar waarom kom ik terecht bij Magneet Communicatiecentrum?’, vraagt u zich wellicht af. U hoeft niet verder te zoeken, want u bent tóch aan het juiste adres. In september 2014 heeft Magneet namelijk de activiteiten van Romer overgenomen en de bedrijfsvoering voortgezet onder de naam Magneet Communicatiecentrum. U vindt hier wat u zocht toen u de naam Romer intikte…en nog veel meer.

Meer dan indrukwerkend

Magneet Communicatiecentrum is hét adres voor alles waar uw naam op past. En meer. Van ontwerp en creatie tot (grootformaat)printen en belettering, van gifts en relatiegeschenken tot voorraadbeheer en distributie, van bedrukte kleding tot advies en begeleiding bij inkoop en marketing.

Onze toegevoegde waarde zit ‘m in één woord: ontzorgen. Wij zoeken altijd naar oplossingen, kijken verder dan het product en denken creatief. Magneet Communicatiecentrum is met recht méér dan indrukwerkend.

Kennismaken met Magneet?

Nu u toch op onze website bent beland, bekijk dan maar eens wat wij voor u kunnen betekenen. Wij vertellen u er graag alles over: kunnen we gelijk even kennis maken! Lees meer