Waar is drukkerij Teleprint / Waterweg gebleven?

U heeft gezocht naar Drukkerij Teleprint / Waterweg en belandt uiteindelijk op de website van Magneet Communicatiecentrum. Dat zit zo. Drukkerij Teleprint / Waterweg heeft zich helaas niet staande kunnen houden in de turbulente grafische markt. Magneet Communicatiecentrum in Schiedam heeft per 12 mei jl. de immateriële activa van Drukkerij Teleprint / Waterweg overgenomen. Graag helpt Magneet u verder waar Drukkerij Teleprint / Waterweg is gestopt.

Met de oprichting in 1932 heeft Magneet zijn sporen op de grafische markt ruimschoots verdiend. Wij hebben ons in de loop der tijd ontwikkeld tot veel meer dan een drukkerij, wij zijn er vooral om onze klanten te ontzorgen. En dat doen wij bij voorkeur onder één dak. Met onze eigen drukpersen in twee en vier kleuren, productie- en grootformaatprinters kunnen wij uw opdrachten op één centraal punt uitvoeren.

Wij pakken de draad graag op en kijken er naar uit met u in gesprek te gaan over een voortzetting van de samenwerking die u voorheen met Drukkerij Teleprint / Waterweg had. Nu u toch op onze website terecht bent gekomen, wandel er op uw gemak eens door om een indruk te krijgen van de veelzijdigheid van onze dienstverlening.

Kennismaken met Magneet?

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom op ons kantoor om persoonlijk kennis te maken. Wij hopen u snel te spreken en/of te ontmoeten! Lees meer