Communicatie

Geworteld in de drukkerijwereld met vertakkingen naar andere gebieden. Zo zijn we sinds 1932 uitgegroeid tot wat we nu zijn: uw communicatiecentrum. In alles wat we doen, staat het ontzorgen van de klant centraal. Ook in de extra’s.

Auto- en gevelbelettering

Ook de belettering van uw bedrijfspand en wagenpark is onderdeel van de huisstijl. Voor een professionele uitstraling moet dus ook de belettering in lijn zijn met uw huisstijl. Of het nu om de bedrijfsnaam op de gevel of op de bedrijfsauto’s gaat: Magneet Communicatiecentrum regelt ’t voor u, van ontwerp tot montage.

Websites, apps en e-commerce

Toe aan een nieuwe website? Of een idee voor een geweldige app? Wensen rondom e-commerce? Ook daar kan Magneet Communicatiecentrum u bij helpen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles naadloos past in uw overige communicatie-uitingen.

Lees meer

Ontwerp & creatie

Naast onze interne specialisten beschikken wij over een uitgebreid netwerk van externe professionals. Of u nu een grafisch ontwerper of copywriter zoekt, een webdesigner of fotograaf: Magneet Communicatiecentrum regelt ‘t!

Relatiegeschenken

Maak indruk met een goed gekozen geschenk voor uw zakenrelaties. Inspiratie nodig en iemand die het voor u regelt? Magneet Communicatiecentrum staat voor u klaar.

Klik hier naar onze online portal voor al uw gifts en relatiegeschenken met ruim 25000 artikelen van alle toonaangevende leveranciers.

Huisstijl

Een huisstijl is de visuele identiteit van uw bedrijf. Een identiteit die in alle verschijningsvormen naar buiten consequent moet worden aangehouden: van visitekaartje tot website. Magneet Communicatiecentrum ontwerpt niet alleen, maar bewaakt desgewenst ook uw huisstijl.

Direct Marketing (DM)

Hoe brengt u uw acties in woord en beeld én gepersonaliseerd onder de aandacht van een grote doelgroep? DM is daarvoor het communicatiemiddel bij uitstek. Maak gebruik van onze knowhow en middelen en laat ons u adviseren over de beste manier om met uw mailing op te vallen. Magneet Communicatiecentrum regelt ’t: van creatie tot verzending,  van responsmeting tot opvolging.

Posters, banners en beursmateriaal

Binnenkort een presentatie op beurs of evenement? In welke oplage of in welk formaat dan ook: Magneet Communicatiecentrum maakt iets bijzonders van uw poster en banner.

Online visitekaartjes

Snel visitekaartjes nodig? Regel het snel en eenvoudig online. U voert de gegevens in het systeem in, waarna u direct een schermproef ter controle ontvangt. Na uw akkoord bezorgt Magneet Communicatiecentrum de bestelling binnen de afgesproken tijd bij u op kantoor. Geïnteresseerd in deze online service? Mail ons dan via info@magneet.com

Heeft u interesse?

Vraag nu een offerte aan!