Druk+Print

Ook al is de dienstverlening van Magneet Communicatiecentrum heel gevarieerd, wij vergeten onze roots niet. Wij zijn van huis uit een solide kwaliteitsdrukkerij. Waar wij ambachtelijk vakwerk combineren met de meest geavanceerde apparatuur en faciliteiten. Drukwerk was en is nog altijd onze passie.

Drukwerk

Geen oplage is ons te klein of te groot. Voor folders in hoge oplagen, huisstijldrukwerk (van briefpapier tot visitekaartje), een jaarverslag of boek is traditioneel drukken de beste optie. Magneet Communicatiecentrum beschikt over geavanceerde technologie om elke vorm van (reclame)drukwerk af te leveren. Hoe complex ook. Uit onze Heidelberg-drukpersen rolt drukwerk van het allerhoogste kwaliteitsniveau. Vanzelfsprekend denken onze medewerkers in alle fasen van het productieproces met u mee.

Printwerk

Heeft u snel reclamemateriaal op maat nodig in kleine oplagen? 50 posters, 200 visitekaartjes of 125 mailings? Voor kleine aantallen maken wij gebruik van digitale productieprinters. Wij zorgen voor flexibel en snel  printmaatwerk. Kleine oplagen printen wij tegen gunstige tarieven. En het resultaat? Dat doet in kwaliteit niet onder voor traditioneel drukwerk!

Reclame & promotie

Wilt u een reclamefolder, een gepersonaliseerde kaart of een speciale krant uitgeven? Met onze nieuwste technologie leveren wij elke vorm van reclamedrukwerk af: op maat gemaakt en in welke oplage u maar wenst.

Beveiligd drukwerk

De vereniging ECHT heeft Magneet Communicatiecentrum gecertificeerd als producent voor beveiligd drukwerk. Voor ‘waardedrukwerk’ beschikken wij over een beveiligd en gecertificeerd magazijn voor opslag van halffabrikaten en het complete product.

DTP-studio

Aanpassingen nodig in uw bestaande documenten voor drukwerk? Onze ervaren dtp’ers zitten voor u klaar! Hun creativiteit staat volledig in dienst van uw doelstelling. Zij zorgen ervoor dat alles in uw documenten, van komma tot slagschaduw, op de juiste plek staat.

EG-etiketten

Magneet Communicatiecentrum levert snel en vakkundig EG-etiketten van hoge kwaliteit voor de laagste prijs in Nederland. Aan rollen of plano, op verschillende kernmaten, verschillende lengtes, diepvrieskwaliteit, genummerd of ongenummerd, zelfklevend, verwerkbaar met de hand of in verpakkingsmachines: Magneet Communicatiecentrum regelt t!

MagCards

Een nieuwe medewerker of een ander telefoonnummer? Print de nieuwe gegevens op de voorgedrukte MagCards-vellen. Gewoon op kantoor, in een paar minuten geregeld. Magneet Communicatiecentrum vertelt u graag meer over dit gepatenteerde systeem.

Kerstkaarten en kalenders

Personaliseer de kerstkaart dit jaar eens met een eigen tekst en uw bedrijfslogo, of een uniek ontwerp. Magneet Communicatiecentrum adviseert u graag over de mogelijkheden. Bekijk hier onze catalogus met standaard kalenders.

Bestel nu via Belarto en Familycards.nl uw kerstkaarten!

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan