spandoek laten bedrukken

Sponsordoeken

Dankzij PLUS uit Schiedam, schittert er nu een opvallend sponsordoek langs het veld van voetbalvereniging Kethel.

Deze samenwerking benadrukt niet alleen de gemeenschapszin, maar biedt ook PLUS een unieke kans om zichtbaar te zijn bij lokale sportliefhebbers.

spandoek laten bedrukken

Sponsordoeken

PBS VASTGOED bewijst haar betrokkenheid bij de Schiedamse gemeenschap door een kleurrijk sponsordoek te laten drukken bij voetbalvereniging Kethel.

Dit doek, dat trots wappert langs de zijlijn, versterkt de band tussen lokale bedrijven en de sportvereniging.

Reclameborden of sponsorborden buiten signing schiedam vlaardingen maassluis rotterdam

Voetbalborden

Met een voetbalbord moet je opvallen. Magneet weet hoe je dat doet, zoals hier het sponsorbord van Orthodontiepraktijk Billet voor RKSV Excelsior’20 in Schiedam.

spandoeken maken schiedam vlaardingen maassluis rotterdam

Spandoeken

Een spandoek is een directe en effectieve manier om op afstand de aandacht van mensen te trekken.

Zoals de belangrijke boodschap op dit spandoek in een parkeergarage, dat Magneet in opdracht van het Groene Hart Ziekenhuis heeft gemaakt.

Terug naar projecten

Ontwerp en bedruk jouw unieke sponsorborden en sponsordoeken met Magneet

Bij Magneet begrijpen we dat zichtbaarheid en herkenning essentieel zijn voor elk bedrijf. Daarom specialiseren we ons in het ontwerpen en drukken van zowel sponsorborden als sponsordoeken, perfect afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een opvallend bord langs een sportveld wilt, of een groot doek bij een evenement, wij zorgen ervoor dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Onze creatieve ontwerpers werken nauw met je samen om een ontwerp te creëren dat niet alleen jouw merkidentiteit versterkt, maar ook de boodschap overbrengt die je wilt uitstralen. We gebruiken de nieuwste technieken en materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat jouw sponsorbord of doek opvalt, duurzaam is en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Neem een kijkje in onze uitgebreide portfolio op onze website voor inspiratie en voorbeelden van ons werk. Bij Magneet is het ons doel om jouw bedrijf te helpen groeien door middel van effectieve en opvallende visuele communicatie. Laten we samen zorgen dat jouw merk gezien wordt!