Relatiegeschenken Vlaardingen

Goed gekozen relatiegeschenken zijn persoonlijk, onderscheidend en hartverwarmend. Bestel ze bij Magneet en maak een blijvende indruk op jouw zakelijke relaties! Dankzij onze in-house dtp-afdeling kunnen wij jouw relatiegeschenken volledig customizen.

Zo sluiten ze naadloos aan bij de look & feel van jouw merk, bedrijf of evenement. Ook handig: plaats jouw relatiegeschenkenbestelling eenvoudig online. Magneet staat garant voor topservice en een resultaten die binnenkomen!

bestel relatiegeschenken online
relatiegeschenken-paraplu
relatiegeschenken-balpen
relatiegeschenken-powerbank
relatiegeschenken-wijn

Originele relatiegeschenken

Maar hoe vind je het juiste relatiegeschenk dat past bij het gekozen geefmoment en de doelgroep? Laat Magneet maar voor je zoeken, dan komt het goed.Van bedrukte pennen, paraplu’s, schrijfmappen en sleutelhangers tot originele gadgets en giveaways voor op beurzen en open dagen: Magneet vindt wat je zoekt!

Als familiebedrijf verbindt Magneet al bijna negentig jaar succesvol mensen en organisaties. Van eenvoudige relatiegeschenken en weggevers tot luxe, persoonlijke gifts: voor elk doel en elk budget hebben wij het perfecte geschenk.

Relatiegeschenken bedrukken met logo

Een relatiegeschenk bedrukt met logo en/of boodschap is meer dan zomaar een cadeautje. Het levert een uitzonderlijk grote meerwaarde bij het positioneren van merken, het versterken van imago’s en de marketing van producten of diensten.

Gepersonaliseerde communicatie met een langetermijneffect, waarvan de impact die van commercials en advertenties overtreft. Tegen een fractie van de kosten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Waarom relatiegeschenken bij Magneet bestellen?

  • Wij volgen de nieuwste trends en wij bieden je de beste kwaliteit, snelle levertijden en een uitstekende service.
  • ‘Kan niet, bestaat niet’ is al jaren ons motto. Dus geen verzoek zo gek, of Magneet vindt er een passend relatiegeschenk bij. Wij helpen je iets leuks te doen voor je relaties … met echte impact!
  • Wij zijn een solide familiebedrijf, waar creativiteit, lef en ontzorging in ons DNA zijn verankerd. Met succes, want je bestaat niet zómaar al bijna negentig jaar …
  • Alle artikelen zijn snel en makkelijk online te bestellen. Heb je speciale maatwerkwensen? Kom gezellig langs op ons kantoor annex showroom!
relatiegeschenken bestellen

Magneet is een erkend Si’bon signbedrijf

Omdat de aanbieders op deze markt sterk in prijs, continuïteit, creativiteit en kwaliteit uiteen kunnen lopen, is het belangrijk om zekerheid te hebben bij opdracht, uitvoering en garantie.SI’BON, de organisatie voor binnen- en buitenreclame, hanteert een keurmerk met erkenningsregeling waartoe alleen gerenommeerde bedrijven toegang hebben.

De signbedrijven die u op onze website vindt zijn specialist op dit gebied en onderscheiden zich door creativiteit en vakmanschap.Wil je een bijzondere reclame, kies dan daarom ook voor Magneet Communicatiecentrum een Erkend Signbedrijf.

Meer over Magneet

Waardering laten blijken aan je medewerkers, je klanten extra in het zonnetje zetten of je netwerk verstevigen: welke reden je ook hebt om een relatiegeschenk te geven, bij Magneet zit je altijd goed!

Magneet Grafische Communicatie B.V. is een Drukwerk drukkerij in Schiedam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op ‘s-Gravelandseweg 399. Magneet Grafische Communicatie B.V. is opgericht op 12/27/1932.

Dit bedrijf is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 24196690 en de ondernemingsvorm is een Besloten Vennootschap. De vestiging aan de ‘s-Gravelandseweg telt 10-19 werkzame personen.