logo aan de muur

prachtige muurlogo’s

Een logo is meer dan een beeldmerk, het is de belichaming van je onderneming, de visuele connectie met je publiek. Een logo aan de muur in je bedrijfsruimte vergroot deze aanwezigheid.

Het transformeert elke ruimte tot een deel van je merkbeleving, of dit nu in een spreekkamer is of bij de receptie. Laat bij binnenkomst direct zien wie je bent en waar je voor staat met een logo dat impact maakt.

Vraag een offerte aan

Diversiteit in materialen

De keuze van het materiaal zegt veel over de uitstraling en het karakter van je logo. Bij Magneet hebben we een veelheid aan opties die jouw merk tot leven brengen.

Van het zachte uiterlijk van vilt tot het strakke van acryl, van de lichtheid van piepschuim tot de stevigheid van forex in variërende diktes. Elke keuze draagt bij aan de zintuiglijke ervaring van je merk.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Magneet stopt de creativiteit niet bij de materiaalkeuze. Of je nu kiest voor een subtiele plaatsing direct op de muur of een driedimensionale benadering met afstandhouders, alles is mogelijk.

Wil je extra opvallen? Voeg dan een full-color print toe, laat het logo uitfrezen en spuit het in je eigen huisstijlkleuren. Voor buitenruimtes bieden we speciale oplossingen die bestand zijn tegen de elementen.

binnen signing schiedam vlaardigen rotterdam maassluis