Interieur Signing Vlaardingen

Laat het interieur van jouw kantoor zien wie je bent?

Of medewerkers zich thuis en klanten zich welkom voelen in jouw bedrijf, hangt voor een groot deel af van … het interieur! Mag het wel wat eigentijdser en sfeervoller? Dat kan, met Magneet. Wij helpen je de uitstraling in kantoor te creëren die naadloos aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. Hoe? Met de juiste signing!

Passende oplossing voor elke kantoorruimte

Magneet Communicatiecentrum is sterk in sign en grootformaatprints. Daarmee kunnen wij alle ruimtes in jouw bedrijf precies díe sfeer geven die jij zoekt. Zo maken we van de receptie een indrukwekkende entree en verandert de kantine in een gezellig eetcafé.

De vergaderkamers worden inspirerende ontmoetingsplekken en ook de toiletten krijgen een meer huiselijk karakter. Onze creatieve signmakers kijken graag samen met jou naar de passende oplossing voor elke kantoorruimte.

Interieur signing laat zien wie je bent en wat je doet

Klinkt goed, maar aan welke oplossingen kun je denken?

Fotobehang

Fotobehang is een originele manier om een kantoorruimte een compleet nieuwe look te geven. Ontdek hoe de restyling van één muur het verschil kan maken.De stad waarin jouw bedrijf gevestigd is, een zeventiende-eeuws stilleven, een reusachtig groot logo, een rustgevend bos of een tropisch eiland: Magneet bedrukt jouw fotobehang in elk gewenst thema.Dankzij de kras-vaste toplaag en beschermende coating is het fotobehang waterafstotend. En eenvoudig te reinigen met een natte doek.

Welke uitstraling jouw bedrijf heeft, is afhankelijk van onder andere de wanddecoraties. Zo laat je de klant zien waar jij voor staat. Een mooi kantoor straalt klasse uit en daarmee maak je een sterke indruk.Met wanddecoraties vertel je je eigen verhaal. Een goedgekozen mega-poster bijvoorbeeld of juist een collage met meerdere kleine foto’s van onderwerpen waar je echt iets mee hebt. Of een tekst aan de wand die de identiteit van jouw bedrijf goed weergeeft.Magneet print jouw wanddecoraties op veel verschillende materialen. Op metaal bijvoorbeeld, op glas, op panelen van hout of perspex: niets is onmogelijk en alles is bespreekbaar.

Glazen wanden op kantoor zijn al jaren populair. Ook al creëer je daarmee een open karakter, toch blijft er altijd behoefte aan afgesloten werkruimtes. Denk aan spreekkamers, vergaderplek, belruimte of een vertrek waar je ongestoord kunt werken.De toepassing van bedrukte glazen wanden is in die gevallen dé oplossing. Met behoud van licht en transparantie realiseer je toch de benodigde privacy.Magneet heeft een ruim aanbod aan mogelijkheden om de glaswand goed te laten aansluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf. Bijvoorbeeld door frosted folie op het glas aan te brengen.

Helemaal klaar met die oude kastenwand of lelijke tafel? Niet meteen vervangen, maar laat Magneet ‘m restylen met interieurfolie. Het resultaat -de look & feel van een heel nieuw interieur-  zal je verbazen.Wat wij kunnen beplakken met interieurfolie? Wat níet! Van keukenfront tot kastenwand, van bureau tot receptiebalie: je zegt het maar. Het ziet er niet alleen top uit, maar is ook nog eens heel duurzaam.Handig: vrijwel alle oppervlakken kunnen wij bepakken met interieurfolie: glas, metaal, beton, hout, keramiek, kunststof. Niets is te gek.

Grote, open ruimtes in kantoor kunnen last hebben van slechte akoestiek. Denk aan hallen, gangen en vergaderzalen. Met akoestische wanden zorg je voor een stillere omgeving.Een akoestisch paneel haalt de (na)galm uit de werkplek. Heel belangrijk, want zo’n galm kan vermoeiend en afleidend zijn en onduidelijke communicatie tot gevolg hebben.Magneet kan de akoestische wanden helemaal naar jouw smaak decoreren. Zodat de werkruimte niet alleen prettig rustig wordt, maar ook nog eens bijdraagt aan een smaakvolle uitstraling van jouw bedrijf.

Bezoekers die jouw bedrijf binnenkomen, moeten natuurlijk meteen zien wat waar is. Op welke etage moet ik voor welke afdeling zijn? Waar zijn de toiletten? Waar vind ik de receptie? En hoe bereik ik de nooduitgang?Met bewegwijzering van Magneet voor binnen raakt niemand meer de weg kwijt. Wij maken onder andere informatieborden, kamerpictogrammen en etageborden die niets aan duidelijkheid te wensen over laten.Maar onze bewegwijzering is niet alleen functioneel, het geeft ook een goede en verzorgde indruk!

MAGNEET LOST ‘T OP

Laat de binnenruimte van het kantoor dus een afspiegeling zijn van de identiteit van het bedrijf. Magneet komt graag bij je over de vloer voor een advies over de beste keuzes voor jóuw pand. Laat ons het maar voor je oplossen … zijn we goed in!

Magneet is een erkend Si’bon signbedrijf

Omdat de aanbieders op deze markt sterk in prijs, continuïteit, creativiteit en kwaliteit uiteen kunnen lopen, is het belangrijk om zekerheid te hebben bij opdracht, uitvoering en garantie.SI’BON, de organisatie voor binnen- en buitenreclame, hanteert een keurmerk met erkenningsregeling waartoe alleen gerenommeerde bedrijven toegang hebben.

De signbedrijven die u op onze website vindt zijn specialist op dit gebied en onderscheiden zich door creativiteit en vakmanschap.Wil je een bijzondere reclame, kies dan daarom ook voor Magneet Communicatiecentrum een Erkend Signbedrijf.

Meer over Magneet

Magneet Grafische Communicatie B.V. is een Drukwerk drukkerij in Schiedam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op ‘s-Gravelandseweg 399.Magneet Grafische Communicatie B.V. is opgericht op 12/27/1932.

Dit bedrijf is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 24196690 en de ondernemingsvorm is een Besloten Vennootschap.De vestiging aan de ‘s-Gravelandseweg telt 10-19 werkzame personen.

Autobeletteren of bestickeren?

Naast het ontwerp en de productie van de belettering, brengen we de reclame-uitingen ook  aan op de voertuigen.In onze eigen ontwerpstudio zitten ervaren designers die aan de hand van een logo of huisstijl de belettering kunnen omtoveren tot een echte eye catcher!

Vraag een offerte aan of ga terug naar terug naar Interieur signing Vlaardingen.