bedrijfkleding bedrukken schiedam vlaardingen schiedam maassluis

Bedrukte bedrijfskleding BeSolar

Jouw medewerkers zijn het visitekaartje van jouw bedrijf, helemaal als zij bedrukte bedrijfskleding dragen.

Zonnepanelenspecialist BeSolar begrijpt dat en vroeg Magneet om bedrijfskleding in alle maten te bedrukken.

bedrijfkleding bedrukken schiedam vlaardingen schiedam maassluis

Bedrukte polo’s BeeSerious

Honingbijen hebben het wereldwijd zwaar. Om bij te dragen aan het herstel van de bijenpopulatie teelt en distribueert de Schiedamse stichting BeeSerious resistente bijen.

Magneet mocht de polo’s met het kenmerkende logo bedrukken.

bedrijfkleding bedrukken schiedam vlaardingen schiedam maassluis

Bedrukte polo’s Serious Bee Distillers

Serious Bee Distillers wil bijdragen aan de instandhouding en verbetering van de bijenstand. Dat doen ze onder andere door gedistilleerde drank uit pure bijenhoning te maken.

Zo’n naam draag je met trots, zeker in zo’n mooie door Magneet bedrukte polo.

muts bedrukken swarco

Muts bedrukken

De monteurs van Swarco lopen we weer lekker warm bij deze winter.

Wil jij een muts bedrukken met jouw eigen logo, tekst of naam?

Terug naar projecten

Bedrijfskleding: Jouw Team, Jouw Merk

Bedrijfskleding is meer dan alleen een uniform; het is een krachtige tool voor branding en teamgeest. Bij Magneet begrijpen we dat elke onderneming uniek is en dat de kleding van je team je merk moet vertegenwoordigen en versterken. Daarom bieden we op maat gemaakte bedrijfskleding aan die comfort, stijl en functionaliteit combineert.

Van de receptie tot het magazijn, elke medewerker kan er representatief uitzien en zich tegelijkertijd deel van het team voelen. We gebruiken jouw logo, kleurenschema en branding richtlijnen om kleding te ontwerpen die niet alleen opvalt, maar ook een professionele uitstraling heeft. Of het nu gaat om polo’s, T-shirts, jassen, of veiligheidskleding, wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers trots zijn op wat ze dragen en dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Op de pagina vind je een uitgebreid overzicht van de bedrijfskleding die we hebben ontworpen en geproduceerd. Laat Magneet je helpen om een samenhangend en professioneel teambeeld te creëren dat jouw bedrijfswaarden weerspiegelt.