Complete aankleding

Sta je op een beurs, dan wil je dat jouw stand zoveel mogelijk publiek aantrekt.Zorg daarom dat vloeren, wanden en tafels die specifieke wauw-factor hebben. Magneet maakt het allemaal.

Aankleding stand

Laat Magneet je stand aankleden en je krijgt geen confectie, maar haute couture.Mochten we ook doen voor onder andere Machinefabriek en Reparatiebedrijf J C Terlouw.

Balpennen

Dé giveaway bij uitstek die mensen bewaren én gebruiken?De balpen! Van superbasic tot luxe set: laat dat maar aan Magneet over.

giveaways

Nog zo’n leuke giveaway bij een beurs: het kaartspel. Uiteraard bedrukt met jouw logo. Ook zo’n altijd-goed-geschenkje? Magneet maakt het voor je!

Terug naar projecten

Beursmateriaal: Jouw Merk in de Spotlight op Elke Beurs

Een beurs is de ultieme gelegenheid om je bedrijf te presenteren en nieuwe relaties aan te boren. Met het juiste beursmateriaal van Magneet zet je jouw merk krachtig neer en maak je een onuitwisbare indruk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van een breed scala aan beursbenodigdheden, van de complete aankleding van je stand tot de kleinste giveaways.

Onze ervaring strekt zich uit tot het creëren van opvallende stands die bezoekers aantrekken en vasthouden. We denken met je mee over de indeling, het design en de praktische uitvoering, zodat je stand niet alleen de aandacht trekt, maar ook functioneel is. Met oog voor detail en branding zorgen we ervoor dat elke vierkante meter van je beursstand jouw merkidentiteit uitademt.

Daarnaast begrijpen we het belang van giveaways zoals balpennen, die vaak langer dan de beurs zelf bij potentiële klanten blijven. Deze kleine, maar effectieve tools zijn een subtiele herinnering aan je merk en dragen bij aan de naamsbekendheid.

Ook voor grotere visuele impact bieden we items zoals rolbanners; perfect voor een snelle en professionele presentatie van je bedrijf. Deze draagbare en opvallende reclamemiddelen zijn ideaal om je boodschap over te brengen in een overvolle beursomgeving.

Op onze website tonen we met trots een diversiteit aan beursmaterialen die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd. Elk product, groot of klein, is ontworpen met de visie jouw merk te laten stralen. Laat Magneet je partner zijn in het succesvol maken van je volgende beursdeelname.