Stroomopwaarts achterwand

Achterwanden

Deze achterwand is speciaal gemaakt voor jouw evenementfoto’s, en hij pronkt met de logos van Stroomopwaarts, waardoor het een onvergetelijke en professionele uitstraling heeft. De perfecte setting om jouw bijzondere momenten vast te leggen en te delen.

wanden en panelen bedrukken

Wanden en panelen

De Nieuwbouwdag in Schiedam was een evenement waarbij nieuwe bouwprojecten en ontwikkelingen in de stad centraal stonden. Voor dit evenement zijn er specifieke wanden en panelen geleverd. Deze materialen droegen bij aan de organisatie en visuele aantrekkelijkheid van het evenement.

roll-up banner bestellen

Rolbanners

Bereid je ruim van tevoren goed voor op een zakelijk event. Regel op tijd een rolbanner bijvoorbeeld.

Magneet maakt ze in alle vormen en maten. Zoals deze, in opdracht van ondernemersnetwerk BNI. Met Magneet raak je nooit uitgerold.

Spandoeken

Vestig ongegeneerd de aandacht op jouw bedrijf met een spandoek. Bescheidenheid heeft hier geen plek; hoe groter hoe beter, is het devies.

Magneet bedrukt spandoeken waar je niet omheen kunt. Zoals hier, voor de Magneet Schiedamloop.

Balpennen

Een zakelijk event zónder een voorraadje balpennen is als een verjaardagstaart zonder kaarsjes.

Bestel ze bij Magneet en wij bedrukken ze met jouw logo. Wie schrijft, die blijft.

Bierviltjes

Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een zakelijk event. Toch bewijzen bierviltjes goede diensten … en niet alleen als onderlegger voor een glas.

Magneet bedrukt bierviltjes in elke vorm en oplage. Kijk maar naar deze bijzondere exemplaren die wij voor de Vlaardingse ondernemersclub IKV mochten maken.

Terug naar projecten

Promotionele uitingen

Bij zakelijke evenementen zijn de juiste promotionele uitingen cruciaal om je merk te presenteren en de aandacht van je publiek te trekken. Magneet begrijpt het belang van deze momenten en biedt daarom een breed scala aan op maat gemaakte promotiematerialen.

Van opvallende roll-up banners tot gepersonaliseerde giveaways die je merkidentiteit versterken, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf opvalt. Ontdek de veelzijdige opties en laat ons je helpen om van elk zakelijk event een succes te maken.