Originele relatiegeschenken

Maar hoe vind je het juiste relatiegeschenk dat past bij het gekozen geefmoment en de doelgroep? Laat Magneet maar voor je zoeken, dan komt het goed.

Van bedrukte pennen, paraplu’s, schrijfmappen en sleutelhangers tot originele gadgets en giveaways voor op beurzen en open dagen: Magneet vindt wat je zoekt!

Als familiebedrijf verbindt Magneet al bijna negentig jaar succesvol mensen en organisaties. Van eenvoudige relatiegeschenken en weggevers tot luxe, persoonlijke gifts: voor elk doel en elk budget hebben wij het perfecte geschenk.

Op zoek naar iets anders om te geven? Meer relatiegeschenken bekijken op de website.

originele relatiegeschenken

Persoonlijke relatiegeschenken

Goed gekozen relatiegeschenken zijn persoonlijk, onderscheidend en hartverwarmend. Bestel ze bij Magneet en maak een blijvende indruk op jouw zakelijke relaties! Dankzij onze in-house dtp-afdeling kunnen wij jouw relatiegeschenken volledig customizen.

Zo sluiten ze naadloos aan bij de look & feel van jouw merk, bedrijf of evenement. Ook handig: plaats jouw relatiegeschenken bestelling eenvoudig online. Magneet staat garant voor topservice en een resultaten die binnenkomen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan