Originele relatiegeschenken

Maar hoe vind je het juiste relatiegeschenk dat past bij het gekozen geefmoment en de doelgroep? Laat Magneet maar voor je zoeken, dan komt het goed.

Van bedrukte pennen, paraplu’s, schrijfmappen en sleutelhangers tot originele gadgets en giveaways voor op beurzen en open dagen: Magneet vindt wat je zoekt!

Als familiebedrijf verbindt Magneet al bijna negentig jaar succesvol mensen en organisaties. Van eenvoudige relatiegeschenken en weggevers tot luxe, persoonlijke gifts: voor elk doel en elk budget hebben wij het perfecte geschenk.

Op zoek naar iets anders om te geven? Meer relatiegeschenken bekijken op de website.

Persoonlijke relatiegeschenken

Goed gekozen relatiegeschenken zijn persoonlijk, onderscheidend en hartverwarmend. Bestel ze bij Magneet en maak een blijvende indruk op jouw zakelijke relaties! Dankzij onze in-house dtp-afdeling kunnen wij jouw relatiegeschenken volledig customizen.

Zo sluiten ze naadloos aan bij de look & feel van jouw merk, bedrijf of evenement. Ook handig: plaats jouw relatiegeschenken bestelling eenvoudig online. Magneet staat garant voor topservice en een resultaten die binnenkomen!

originele relatiegeschenken

Waarom relatiegeschenken bij Magneet bestellen?

  • Wij volgen de nieuwste trends en wij bieden je de beste kwaliteit, snelle levertijden en een uitstekende service.
  • ‘Kan niet, bestaat niet’ is al jaren ons motto. Dus geen verzoek zo gek, of Magneet vindt er een passend relatiegeschenk bij. Wij helpen je iets leuks te doen voor je relaties … met echte impact!
  • Wij zijn een solide familiebedrijf, waar creativiteit, lef en ontzorging in ons DNA zijn verankerd. Met succes, want je bestaat niet zómaar al bijna negentig jaar …
  • Alle artikelen zijn snel en makkelijk online te bestellen. Heb je speciale maatwerkwensen? Kom gezellig langs op ons kantoor annex showroom!
Vraag een vrijblijvende offerte aan